Crimă în Sectorul 3 al Capitalei! O tânără a fost ucisă prin înjunghiere de către patronul magazinului la care lucra. Fata era însărcinată în patru luni

În cursul zilei de astăzi, în sectorul 3 al Capitalei, o tânără a fost omorâtă de către patronul la care lucra, pe motiv că ar fi avut de plătit o datorie. În momentul de față se fac cercetări.

07 dec. 2023, 16:51
Crimă în Sectorul 3 al Capitalei! O tânără a fost ucisă prin înjunghiere de către patronul magazinului la care lucra. Fata era însărcinată în patru luni

UPDATE 17:30 –

Angajata unui magazin alimentar din sectorul 3 a fost înjunghiată mortal, joi dimineață, de tatăl patroanei sale. Tânăra era însărcinată în 4 luni.

Citește și Crima care a șocat o țară întreagă: și-a ucis soția, apoi a pozat-o și a postat-o pe internet. Copiii cuplului au asistat la măcel

Agresorul a fost reținut și este audiat de către anchetatori. Crima a avut loc la 9 dimineața, la scurt timp după ce tânăra ajunsese la locul de muncă, respectiv la magazinul alimentar din sectorul 3 unde lucra.

Bărbatul a mers singur să se predea la o oră și 15 minute după ce a comis fapta.

A mers la Secția 12 de Poliție din București și le-a spus agenților de acolo că a ucis-o pe angajata fiicei sale, o tânără care avea și ea o afacere în complexul pe care bărbatul în deținea în sectorul 3, Postăvaru, așa cum îl știu oamenii din zonă.

Se pare că bărbatul de 72 de ani bănuia că tânăra angajată ar fi furat din gestiunea magazinului pe care fiica sa îl avea. Pe fondul unor discuții mai vechi, i-ar fi pus capăt zilelor.

Tânăra era însărcinată

Scenă desprinsă din filmele de groază, astăzi, în sectorul 3 al Capitalei. O tânără ar fi fost ucisă de către patronul magazinului la care lucra.

Citește și Noi detalii în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Bucureşti

Potrivit comunicatului DGPMB, bărbatul ar fi avut un conflict cu angajata din cauza unei sume de bani.

Mai mult decât atât, potrivit surselor, tânăra ar fi fost însărcinată.

Potrivit Serviciului de Investigații Criminale, s-au început deja cercetări la fața locului.

”Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător.

În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora. Totodată, a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, anunță Poliția Municipiului București.