Caz ŞOCANT în India. Conducătorul unui sat a ORDONAT ca o fetiţă de 11 ani să fie VIOLATĂ

Conducătorul unui sat din estul Indiei a fost arestat fiind suspectat că a ordonat violarea unei fetiţe de 11 ani, ca ripostă la comportamentul fratelui acesteia, a anunţat vineri poliţia indiană, relatează AFP.

11 iul. 2014, 12:52
Caz ŞOCANT în India. Conducătorul unui sat a ORDONAT ca o fetiţă de 11 ani să fie VIOLATĂ

Examenele medicale au confirmat că fetiţa a fost agresată luni, potrivit poliţiei din statul Jharkand. Scandalul a debutat atunci când fratele victimei a fost acuzat că a agresat o vecină dintr-un sat din districtul Bokaro. Femeia şi soţul ei s-au plâns la unuia dintre foştii conducători ai satului.

„Ei au dus-o în junglă şi au violat-o”, a declarat mama fetei pentru canalul CNN-IBN.

Soţul femeii a fost arestat pentru viol, precum şi conducătorul satului pentru că a ordonat infracţiunea, a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Anurag Gupta. Fratele victimei a fost de asemenea arestat pentru tentativă de agresiune.

Cazurile de viol creează constant tensiuni în India de la sfârşitul anului 2012, când o studentă a fost victima unui viol în grup şi a murit din cauza rănilor suferite. Această crimă a provocat un val de emoţie în întreaga ţară şi a dus la înăsprirea pedepselor pentru autorii violurilor.

Citeşte şi CAZ CUTREMURĂTOR. Fetiţă de 10 ani VIOLATĂ, MUŞCATĂ şi BĂTUTĂ CU PUMNII ÎN CAP de un cunoscut al familiei