Caz şocant în Italia. Copil de patru ani, găsit mort după ce mama lui s-a sinucis într-o pădure

Un băieţel în vârstă de patru ani a fost găsit mort într-o pădure din Italia, după ce mama acestuia s-a sinucis. Cei doi au dispărut pe data de 3 august, iar anchetatorii cred că femeia şi-a ucis copilul înainte să se sinucidă. Rămăşiţele băiatului au fost descoperite abia miercuri dimineaţă. 

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 12:00
Caz şocant în Italia. Copil de patru ani, găsit mort după ce mama lui s-a sinucis într-o pădure

Copilul a fost găsit, miercuri dimineaţă, într-o zonă apropiată de cea în care a fost descoperită mama lui. Anchetatorii iau în calcul fie ca el să fi fost strangulat, fie să fi fost aruncat de pe stâlp.

„Paradoxal, faptul că a fost foarte atașată de fiul ei, în contextul tulburărilor psihice severe de care suferea, a făcut-o mai periculoasă. Prin urmare, a decis să-și implice fiul în planul ei de suicid pentru a-l priva de o viață în suferință și boală și în care moartea ar fi singura mântuire”, a explicat un criminalist, potrivit ilgiornale.it.

Viviani Parisi avea 43 de ani şi era DJ în Sicilia. Aceaasta şi fiul ei au dispărut după ce femeia i-a spus soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor că soția lui căzuse în depresie, accentuată de izolarea din timpul stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus.

Înainte că trupul mamei să fie găsit, tatăl lui Gioele postat un mesaj sfâșietor pe Facebook.

„Viviani, vino acasă, nu e nicio problemă, a fost doar un mic accident. Nu se va întâmpla nimic, nici cu tine, nici cu copilul, nu te teme. Te așteptăm, toată familia, cu brațele deschise. Te iubesc.”

Ultima oară când Viviani a fost văzută în viaţă a fost în dimineața zilei de 3 august. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei, lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.

Citeşte şi A fost găsită moartă în casă. Avea doar 39 de ani