Caz șocant în Maramureș. O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit chiar în timp ce îşi ţinea bebeluşul în braţe. Motivul este halucinant

O femeie de 20 de ani din Maramureş a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de fostul iubit. Acesta încerca să o convingă pe tânără să îi mai acorde o şansă.

20 sept. 2022, 12:05
Caz șocant în Maramureș. O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit chiar în timp ce îşi ţinea bebeluşul în braţe. Motivul este halucinant

Caz șocant în Maramureș. O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul iubit, chiar în timp ce își ținea în brațe bebelușul de numai zece luni.

Citește și Tânără de 22 de ani, moartă în spital după ce a fost bătută de poliţişti. Caz şocant în Iran

Tânăra a fost transportată la Spitalul județean de Urgență Baia Mare, cu răni grave. Aceasta necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar leziunile au pus în pericol viața victimei.

Scenele de groază au avut loc sâmbătă, într-un imobil dezafectat din zona Gării C.F.R Sieni.

După ce femeia a refuzat să îi mai acorde o șansă fostului iubit, individul orbit de furie a pus mâna pe un cuțit și a recurs la gestul șocant. La scurt timp după fapta odioasă, individul a fugit, dar a fost prins după o zi.

Din fericire, bebeluşul a scăpat nevătămat şi se află în grija bunicilor, însă cazul a ajuns şi în atenţia inspectorilor de la Protecția Copilului care urmează să defășoare o anchetă.

În urma acestui eveniment halucinant, agresorul a fost acuzat de tentativă de omor şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19 septembrie 2022 şi până în data de 18 octombrie 2022 inclusiv, a unui inculpat recidivist în vârstă de 30 de ani, cercetat sub acuzaţia de săvârşire a tentativei la infracţiunea de omor, în condiţiile săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Leziunile pricinuite persoanei vătămate i-au pus acesteia viaţa în primejdie şi necesită pentru vindecare un număr de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Citește și Un nou caz şocant cutremură România, cadavrul unei femei a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Ea a fost ucisă de soţ, familia o credea la muncă în Italia