Caz șocant în Olt! Doi bărbați și un adolescent de 17 ani, ÎMPUȘCAȚI în plină stradă

Doi bărbați și un minor au fost împușcați în plină stradă în județul Olt. Agresorul a fost arestat preventiv.

27 sept. 2021, 16:25
Caz șocant în Olt! Doi bărbați și un adolescent de 17 ani, ÎMPUȘCAȚI în plină stradă

Caz șocant în Olt! Doi bărbați și un adolescent de 17 ani, ÎMPUȘCAȚI în plină stradă

Incidentul șocant s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 22, la Bobicești, în Olt. Un bărbat a împușcat doi adulți și un adolescent de 17 ani cu un pistol deținut ilegal. Apoi, a fugit de la fața locului, însă oamenii legii au reușit să-ș prindă la scurt timp.

Victimele au fost transportate imediat la Spitalul Orășenesc Balș și au primit îngrijiri medicale. Din fericire, starea lor e stabilă și viața nu le e pusă în pericol.

Polițiștii bălșeni au dispus reținerea bărbatului de 32 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ce spun oamenii legii

„În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 22.10, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că în comuna Bobicești ar fi avut loc un conflict spontan, iar trei bărbați ar fi fost împușcați de o persoană, după care aceasta ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism tip TAXI.

Polițiștii au desfășurat activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea bărbatului, autoturismul fiind depistat pe raza comunei Oboga, în acesta aflându-se doar șoferul. Ulterior, bărbatul bănuit de uzul de armă a fost depistat în orașul Balș, fără a avea asupra sa arma folosită.

În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobicești, iar în urma unor discuții contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor 3 bărbați, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului și corpului, după care ar fi părăsit locul faptei.

Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Instanța de judecată a decis astăzi să îl aresteze preventiv pe agresor pentru 30 de zile.