Caz șocant în Rădăuți! Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. Criminalul a fugit în parc unde a mai atacat doi tineri

Un caz de o violență extremă a avut loc în Rădăuți, unde un bărbat de 53 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Criminalul s-a năpustit apoi asupra a doi tineri dintr-un parc din apropiere.

06 dec. 2021, 23:50
Caz șocant în Rădăuți! Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. Criminalul a fugit în parc unde a mai atacat doi tineri

Un caz șocant a avut loc luni seara pe strada Călărași, din Rădăuți, unde un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, victima decedând la scurt timp.

Criminalul a fugit de la locul faptei, iar fiul victimei a început să-l urmărească pe străzile din oraș. Mai mulți martori care au asistat la întreaga scenă au povestit că individul fugea cu arma crimei în mână și s-a oprit într-un parc.

Motociclistul acuzat că a ucis doi oameni a scăpat de închisoare și de plata despăgubirilor către familia uneia dintre victime
Criminalul s-a năspustit cu cuțitul asupra a doi tineri care au încercat să ajute la prinderea sa.

Autoritățile au fost alertate, iar bărbatul a fost în cele din urmă prins și imobilizat de forțele de ordine.
„Autorul a fost identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu. Individul nu se află la prima abatere de acest gen.

Suspectul de omor, Ghiocel Timofev, din municipiul Rădăuți, a fost eliberat din penitenciar anul trecut, după ce a ispășit o lungă pedeapsă tot pentru omor.

Polițiștii din Rădăuți au intervenut pentru prinderea autorului crimei, iar ancheta a fost preluată de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului. Este luată în calcul variata unui conflict între vecini ori a unei tentative de tâlhărie, relatează monitorulsv.ro.

Român condamnat la 20 de ani de închisoare, în Anglia. Și-a ucis fiul de numai 6 luni, iar mama bebeluşului i-a acoperit fapta

Mihai-Cătălin Gulie, care locuiește de doi ani în Cheshire, în vestul Angliei, este acuzat că l-a lovit pe Robert, fiul său cu Sindrom Down, provocându-i numeroase leziuni grave și o fractură craniană. Gabriela Ion, mama copilului, a fost condamnată și ea la trei ani de închisoare, fiind acuzată că știa de violențele asupra copilului, însă a tăinuit abuzurile partenerului său.

Tânărul evadat din arestul IPJ Dolj a fost prins. La 15 ani, Andrei şi-a ucis bunica şi acum ar fi comis o altă crimă VIDEO

Anchetatorii au aflat, din discuțiile telefonice pe care aceasta le avea cu soțul său aflat după gratii, dar și reconstituind căutările acesteia pe Google, că femeia a fost martoră și în trecut la agresiunile partenerului asupra bebelușului, însă a ascuns vânătăile de pe corpul micuțului folosind “pastă de dinți și ceapă”, transmite ITV.

După un proces care a durat 14 zile, magistrații din Liverpool s-au pronunțat în unanimitate în favoarea condamnării la 20 de ani de închisoare a românului și la trei ani de închisoare pentru soția acestuia.

La proces, Mihai Gulie a negat că și-a rănit copilul și a spus că, în timp ce „stătea cu el pe canapea și se uita la televizor”, a observat că Robert a devenit brusc palid la față și nu mai respira. „Nici măcar nu l-am atins”, a spus acesta. În instanță, partenera sa, mama lui Robert, l-a acuzat pe bărbat că i-a provocat copilului rănile mortale și a spus că trăiește cu teamă de el. Cu toate acestea, procurorii au spus că ea „a ținut secret ce se întâmplă, până când a fost prea târziu”.

Mihai-Cătălin Gulie și Gabriela Ion au emigrat din România la Widnes în 2019, iar vecinii spun că îi auzeau certându-se constant.

Mihai a recunoscut că odată „lovit-o puternic” pe Gabriela pentru că ea nu i-a pus pe masă cina când a ajuns acasă de la serviciu. A mai recunoscut apoi și că, la un moment dat, cu aproximativ o lună înainte de a muri, l-a pălmuit pe bebeluș și l-a aruncat pe perne. „De parcă diavolul m-ar fi stăpânit”, s încercat el să se justifice.


loading...
Partenerii noștri