Caz șocant în Roman! Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi

Incident halucinant în fața primăriei din Roman. Un tânăr în scaun cu rotile a fost snopit în bătaie de mai mulți indivizi, iar o persoană ar fi fost înjunghiată.

20 feb. 2023, 09:55
Caz șocant în Roman! Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi
Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi

Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în centrul orașului.

Citește și Bărbat omorât în bătaie pe stradă. Scene şocante într-o localitate din Constanţa

Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi

În aceste momente nu se știe care este adevăratul motiv al altercației însă, în imaginile respective se văd trei tineri care așteaptă la o trecere pentru pietoni, în apropierea unei bariere.

La un moment dat trei indivizi se apropie de ei, iar unul îl loveşte violent pe cel aflat în scaunul cu rotile, după care îl trage din scaun şi continuă să îl lovească cu pumnii şi picioarele. În timpul altercației o persoană ar fi fost înjunghiată, potrivit Roman TV.

În acest caz, poliţiştii şi procurorii din Roman au deschis o anchetă pentru lovire și alte violențe, dar nu au oferit alte detalii.

Un bărbat a fost găsit mort pe stradă, iar Poliţia nu ştie dacă a fost omorât în bătaie sau de o maşină

Caz șocant, în cartierul Ferentari, din București. O femeie care voia să parcheze cu spatele nu a văzut că pe jos era trupul unui bărbat și l-a călcat cu maşina.

Bărbatul era întins pe jos, iar martorii susţin că fusese implicat într-o bătaie care l-a lăsat imobilizat pe asfalt. Până în acest moment, nu se ştie dacă victima era deja moartă în momentul în care a fost lovită de maşină.

La faţa locului au ajuns poliţistii, pompierii şi angajații de la Serviciul de Medicină Legală care încearcă să afle ce s-a întâmplat de fapt și cine este vinovat de moartea bărbatului, scrie B365.ro.

Astfel, sunt două scenarii posibile din informațiile de până acum. Primul este acela că bărbatul era deja fără suflare, iar moartea a survenit în urma bătăii în care a fost implicat și în urma căreia, așa cum spun martorii, a căzut lat, întins pe jos.

Cel de-al doilea scenariu posibil este acela potrivit căruia era încă în viață, dar inconștient sau cel puțin incapabil să se miște ori să realizeze pericolul atunci când mașina condusă de șoferița care parca a trecut peste el, fără să-l poată vedea când dădea cu spatele, deci fără să-l poată evita.

Citește și Bătaie cu bâta pe o stradă din Buzău după o şicanare în trafic VIDEO