Bărbat omorât în bătaie pe stradă. Scene şocante într-o localitate din Constanţa

Un bărbat a fost ucis cu o piatră într-o localitate din județul Constanța, după o răfuială între clanuri rivale. Cinci dintre agresori au fost prinşi. Un alt individ implicat în răfuială este căutat în continuare de polițiști.

21 iun. 2022, 10:56
Bărbat omorât în bătaie pe stradă. Scene şocante într-o localitate din Constanţa
Bărbat omorât în bătaie pe stradă

Bărbat omorât în bătaie pe stradă. Scenele şocante s-au petrecut în localitatea Cogealac, judeţul Constanţa. Potrivit primelor informaţii, toţi cei implicaţi sunt comercianţi într-o piaţă.

Bărbat omorât în bătaie de rivali. De la ce a pornit totul

Citeşte şi Bătaie cu bâtele în casa de pariuri. Scene şocante în Mehedinţi

Totul ar fi început după ce şase bărbaţi din Tulcea au venit în Cogealac pentru a cere socoteală unui grup rival. În urma încasărilor primite, doi bărbaţi din Cogealac au suferit un traumatism cranian, respectiv un traumatism toracic.

În momentul în care cei din Tulcea au vrut să plece, un bărbat din Cogealac a luat o piatră şi a aruncat-o spre maşina celor din judeţul Tulcea. Piatra a spart geamul şi l-a lovit în cap pe unul dintre bărbaţi, care a murit pe loc. Acesta avea doar 42 de ani.

La faţa locului s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD B2, un echipaj SAJ B2 și un SAJ C2.

Patru dintre bătăuşi au fost reținuți și altul este acum la audieri. Un alt individ implicat în răfuială este căutat în continuare de polițiști.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, nouă persoane au fost implicate, luni, într-un conflict în localitatea Cogealac.

Citeşte şi Incident pe aeroportul Henri Coandă. Un bărbat băut s-a luat la bătaie cu poliţiştii: „A consumat alcool şi s-a simţit zmeu”