Caz șocant în România! Un cunoscut hairstylist a fost găsit mort în casă. „Ai fost puțin prea bun pentru lumea asta”

Un cunoscut hairstylist din Oradea și-a pierdut viața. E vorba despre Cornel Mailat, care și-a început cariera la vârsta de 17 ani, sub îndrumarea celebrului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii '70.

08 dec. 2023, 22:53
Caz șocant în România! Un cunoscut hairstylist a fost găsit mort în casă. „Ai fost puțin prea bun pentru lumea asta”

Cornel era proprietarul unui salon de frumusețe destinat exclusiv îngrijirii părului, numit JEF, care se afla în centrul municipiului Oradea. Multe cliente de-ale lui erau din rândul VIP-urilor orașului. Totodată, Cornel era formator în cadrul „En Vogue School of Style” unde îi învăţa pe cei interesaţi secretele meseriei.

Citește și Veşti bune pentru bunicii cu venituri mici. Când intră pe card a 13-a pensie

Una dintre cele mai vechi cliente ale sale, fosta moderatoare TV Mihaela Bar, acum organizatoare de evenimente, a scris un mesaj despre el. „22 de ani, atat am petrecut împreună, cel puțin o dată pe săptămână. Ai fost unul din cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit…puțin prea bun pentru lumea asta. Am poze și povești cu tine pentru o viață. Am râs și am plâns în hohote împreună, am călătorit, am iubit, am cântat, ne-am rugat, am suferit… Mereu îți spuneam ca eu sting becul la tine, dar nu mă gândeam ca se va stinge atât de repede pentru tine… M-ai îmbrățișat și mi-ai spus ca s-ar putea să fie pentru ultima oară, ca niciodată nu se știe ce ne așteaptă… “Ceartă-mă Miha, ca numai de la tine accept”… asta îmi sună în cap non stop. Dar tu chiar știai că de drag ce-mi ești… Nu știu cum o să treacă zilele de vineri, atunci când plecam de la tine uitându-mă în toate vitrinele de incantata ce eram… Cand o să ne întâlnim iar, o să vin cu o decapotabilă și un CD cu muzică italiană. Până atunci, iartă-mă dacă n-am făcut destul… O să te port mereu în sufletul și în părul meu!”, a scris Mihaela pe contul ei de Facebook.

Hairstylistul era divorţat şi era tatăl a doi copii. Surse judiciare afirmă că poliţiştii din Bihor au fost anunţaţi, joi seară, că, într-un apartament din municipiul Oradea, a fost descoperit un bărbat decedat, stabilindu-se că este vorba de un orădean în vârstă de 44 de ani.

Anchetatorii spun că în prezent nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracţiuni. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma necropsiei.

Sursele mai afirmă că bărbatul era un hairstilist cunoscut din Oradea, posibil consumator de substanţe interzise.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citește și Alocaţii 2024. Un covrig pe zi pentru copii din ianuarie, majorare nesemnificativă a alocaţiilor