Caz şocant în Statele Unite: Un bărbat înarmat a deturnat un autobuz şcolar VIDEO

Un bărbat înarmat cu un cuţit a deturnat un autobuz şcolar, în care se aflau copii, în SUA. Acesta a plecat apoi într-o cursă nebună, cu poliţiştii pe urmele sale. Poliţiştii au reuşit să-l aresteze şi să elibereze toţi copii. Bărbatul a explicat că a vrut să scape de cineva, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
18 oct. 2013, 06:00
Caz şocant în Statele Unite: Un bărbat înarmat a deturnat un autobuz şcolar VIDEO

Un bărbat din statul american Arkansas a deturnat  un autobuz şcolar, în care se aflau 11 copii. Într-o staţie, un tânăr de 22 de ani s-a urcat în vehicul şi a preluat controlul. Înarmat cu un cuţit, bărbatul a dat la o parte şoferul autobuzului.

Iniţial, bărbatul a vrut să fure o maşină, dar, cum nu a reuşit, a deturnat autobuzul. Poliţiştii au plecat imediat pe urmele tânărului. Numeroase maşini au urmărit vehiculul pentru a se asigura că niciun copil nu va fi rănit.

Într-un final, poliţiştii au reuşit să oprească autobuzul la o intersecţie şi să-l aresteze pe suspect. El a explicat că nu a vrut să rănească niciun copil. Totodată, a spus că a făcut gestul extrem pentru că era ameninţat de cineva şi trebuia să fugă cât mai repede.