Caz şocant în Statele Unite: Reacţia SCANDALOASĂ a unei mame ce a încercat să îşi EXORCIZEZE COPIII

Zakieya Avery, de 28 ani, este acuzată că şi-a ucis cu sânge rece cei doi copii ai săi. Femeia le-a declarat poliţiştilor că a încercat să-i exorcizeze pe micuţi. Alături de cei doi copii ucişi, în casă se aflau şi ceilalţi doi copii ai femeii, care au fost şi ei înjunghiaţi. Copiii de 5, respectiv 8 ani au fost transportaţi la spital, iar acum se află în stare stabilă.

20 ian. 2014, 09:06

O mamă este acuzată că şi-a ucis cu sânge rece doi dintre cei 4 copii ai săi, de unu, respectiv doi ani. Femeia le-a declarat poliţiştilor că încerca să-i exorcizeze. Poliţiştii din Maryland au rămas şocaţi când au văzut scenele de groază, potrivit News Sky.

Citeşte şi Vrăjitoare din Călăraşi filmate cu CAMERA ASCUNSĂ: Vezi cât costă o EXORCIZARE VIDEO

Alături de cei doi micuţi ucişi, poliţiştii i-au aflat în casă şi pe ceilalţi doi copii ai femeii, de 5, respectiv 8 ani, răniţi şi ei. Ei au fost transportaţi de urgenţă la spital cu multiple plăgi înjunghiate iar acum se află în stare stabilă. Un vecin a fost cel care a sunat la poliţie după ce a văzut un cuţit plin de sânge lângă o maşină care avea portiera deschisă. Oamenilor nu le vine nici acum să creadă ceea ce s-a întâmplat în casa groazei.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI ULUITOARE în cazul Tanacu. Medicul legist a aflat cauza reală a morţii măicuţei

Mama a fost reţinută alături de o prietenă de-a ei, împreună cu care locuia de câteva luni. Tânăra le-a povestit poliţiştilor că, de fapt, a încercat să-i exorcizeze pe copii pentru că ar fi fost posedaţi. Femeia riscă acum să-şi petreacă tot restul vieţii în închisoare.

Cei doi copii care au supravieţuit vor fi daţi în grija tatălui. Acesta locuieşte în Los Angeles, unde s-a mutat după ce s-a despărţit de femeie.