DEZVĂLUIRI ULUITOARE în cazul Tanacu. Medicul legist a aflat cauza reală a morţii măicuţei

Medicul legist care a participat la exhumarea măicuţei Irina Cornici de la Mănăstirea Tanacu a făcut declaraţii uluitoare: cauza morţii femeii a fost o supradoză de adrenalină, potrivit România TV. Acelaşi lucru l-au susţinut şi nişte jurnalişti BBC, într-un reportaj recent despre cazul Tanacu. Medicul a făcut un raport în care a trecut concluzia, dar anchetatorii au stabilit la acea vreme că măicuţa a decedat în urma ritualului de exorcizare făcut de preotul Daniel Corogeanu.

03 dec. 2013, 10:12
DEZVĂLUIRI ULUITOARE în cazul Tanacu. Medicul legist a aflat cauza reală a morţii măicuţei

Un medic legist din Constanţa a fost angajat ca expert de apărătorii preotului Daniel Corogeanu. Acesta a întocmit un raport medico-legal la deshumarea Irinei Cornici, din care reiese că tânăra ar fi murit dintr-o eroare medicală. Medicii vasluieni i-ar fi injectat şase doze de adrenalină. Medicul legist a spus că nu înţelege de ce instanţa nu a ţinut cont de raportul său medico-legal.

După moartea măicuţei, medicii vasluieni au fost anchetaţi, iar procurorii au stabilit că în acest caz au fost respectate toate procedurile medicale şi că nu se fac vinovaţi de moartea femeii.

Preotul Daniel Corogeanu a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru lipsire de libertate, urmată de moartea tinerei, după ce a supus-o la un ritual de exorcizare. Acesta a fost eliberat condiţionat în anul 2011.

CITEŞTE ŞI: Preotul care a ucis o măicuţă la Tanacu îşi reia slujbele în schitul lui improvizat