Caz ŞOCANT în Suceava. Un bărbat a fost ucis şi abandonat în faţa casei

Un bărbat din Suceava a fost ucis şi abandonat în drum, la câţiva metri de casă. Înainte de crimă, omul s-a certat cu un văr, într-un bar, dar poliţia nu are deocamdată niciun suspect. Soţia celui ucis a privit minute în şir pe geam la criminaliştii care adunau probe, fără să ştie că trupul acoperit de pe şosea era al soţului ei, informează România TV.

21 oct. 2014, 14:02
Caz ŞOCANT în Suceava. Un bărbat a fost ucis şi abandonat în faţa casei

Crima a avut loc în toiul nopţii, în Liteni, judeţul Suceava. Trupul bărbatului de 47 de ani a fost găsit de un vecin, la câţiva metri de casă.

„A venit un poliţist să mă duc, poate îl cunosc pe omul ăla. Când colo era soţul meu şi eu nu ştiam. L-au bătut şi l-a adus mort acolo şi l-au lăsat”, a spus soţia bărbatului ucis.

Citeşte şi Caz ŞOCANT: Asistentă din Italia, acuzată că a ucis 39 de pacienţi

Cadavrul a zăcut în drum multă vreme. Nimeni nu a auzit niciun zgomot, astfel că toată lumea crede că omul a fost ucis în altă parte, apoi abandonat în drum.

Omul a fost omorât cu brutalitate. Pe trupul său erau o mulţime de urme de lovituri, cele mai multe în zona capului. Fratele lui susţine că înainte să fie ucis, bărbatul s-a certat cu un văr, cu care avea un conflict mai vechi.

Deocamdată, poliţia nu a reţinut niciun suspect. În acest caz însă s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Bărbatul ucis avea doi copii şi acum construia singur o casă nouă pentru familia lui.

Citeşte şi Moartea suspectă a unui bărbat. Rudele decedatului spun că este vorba de crimă VIDEO