Moartea suspectă a unui bărbat. Rudele decedatului spun că este vorba de crimă VIDEO

Publicat: Miercuri, 15 Octombrie 2014 13:09 // Actualizat: Miercuri, 15 Octombrie 2014 13:09 // Sursa: romaniatv.net

Moartea suspectă a unui localnic din comuna Roşeţi a pus pe jar întreaga comunitate. Rudele decedatului spun că e vorba de o crimă, lucru contrazis de medicii legişti din Călăraşi.

Foto: Captură video

Scandal în comuna Roşeţi din judeţul Călăraşi. Moartea suspectă a unui localnic a pus pe jar întreaga comunitate. Rudele decedatului spun că e vorba de o crimă, lucru contrazis de medicii legişti. Cadavrul bărbatului zace de o lună la morga din Călăraşi iar povestea trebuie elucidată de procurori, potrivit România TV.

Citeşte şi: MOARTE SUSPECTĂ: Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o pădure

Rudele bărbatului găsit mort în casă spun că vecinii l-au ameninţat pe acesta cu doar câteva zile înainte . Victima l-ar fi anunţat pe şeful de post care, însă, l-a ignorat.

 

"Poliția i-a zis : "Stai liniștit, că n-o să vină! N-o să vină la tine!" Aici a intrat peste el! Uitați! Uitați lovitura de levier! Și el era la marginea patului! La marginea patului l-au omorât! Să se facă dreptate! Că nu putem să mai stăm în casă. Medicul legist a zis că ne dă ceva mai ușor ca să- l îngropăm. După aceea o să pună verdictul final. Ușor, pancreatită. "Ca să puteți să-l îngropați. Dar el, zice, are hemoragie!" După două săptămâni, ne-am dus la el, la medicul legist. Și domnul doctor legist a spus: "Domnule, i-am mai găsit o coastă ruptă, în dreptul inimii. Cum adică? Zic. Coasta i s-a rupt degeaba?", au declarat rudele mortului.

Oamenii spun că medicul legist n-a fost în stare să clarifice povestea. Mai mult, el ar încerca să ascundă adevărata cauză a morţii. Explicaţia doctorului e halucinantă.

"Este făcută în urma masajului de resuscitare de către cei de la Ambulanță. Și chiar nu una, se-ntâmplă să se rupă și mai multe coaste! Cu o coastă ruptă se poate trăi! Dar astea sunt chestii pe care nu trebuie să le spun eu prin telefon", a explicat doctorul.

Moartea suspectă a bărbatului din Roşeţi e cercetată de procurorii din Călăraşi.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bărbat mort bărbat ucis Călăraşi crimă Călăraşi Moartea suspectă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 oct 13:33
...comunitate. Rudele decedatului spun că e vorba de o crimă, lucru contrazis de medicii legişti din Călăraşi. …read more ...
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H