Caz şocant la Braşov. Un bărbat şi-a incendiat iubita

Femeia, în vârstă de 44 de ani, a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi al mâinilor. Bărbatul cu care locuia a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, supărat că femeia i-a reproşat că dă prea mulţi bani pe băutură.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 13:50
Caz şocant la Braşov. Un bărbat şi-a incendiat iubita

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 16.00, într-o garsonieră din municipiul Braşov. Bărbatul a folosit o substanţă inflamabilă, benzină, pentru a da focului o amploare mai mare. Totul a pornit, se pare, de reproşurile femeii că bărbatul a cheltuit bani mulţi pe băutură. Acesta s-a supărat, i-a turnat benzină în cap şi i-a dat foc cu o brichetă. Ulterior, el a fost reţinut.

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov, a declarat la România TV că „am fost solicitaţi la un incendiu izbucnit la o garsonieră la etajul doi al unui bloc de locuinţe. S-a intervenit pentru stingerea incendiului doar cu un stingător. Incendiul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 44 de ani, care a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei, membrelor superioare şi a toracelui. În momentul de faţă victima nu a fost stabilizată, a fost transportată la spital de echipajul SMURD şi i se acordă îngrijiri medicale. Se pare că s-a folosit intenţionat o sursă de aprindere şi o substanţă combustibilă, pentru a provoca incendiul„.