Caz şocant la Chitila: Copil tăiat cu cuţitul şi bărbat incendiat de o tânără de 23 de ani

Polițiștii din Ilfov au intervenit, joi, în orașul Chitila, acolo unde o tânără de 23 de ani a incendiat un bărbat de 51 de ani pe care îl cunoștea și a atacat un copil de doar 10 ani, care i-a ieșit în cale. Agresoarea este acum cercetată pentru tentativă de omor, iar cele două victime ale sale au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
01 aug. 2019, 20:21
Caz şocant la Chitila: Copil tăiat cu cuţitul şi bărbat incendiat de o tânără de 23 de ani

O femeie de 23 de ani este cercetată pentru tentativă de omor calificat după ce, în urma unor discuţii contradictorii, a aruncat cu benzină pe un bărbat, în comuna Chiajna, iar apoi a rănit cu un cuţit un copil de zece, din aceeaşi comună. Atât victimele, cât şi agresoarea au fost duse la spital, cea din urmă având leziuni traumatice la abdomen.

„La data de 01 august a.c., în jurul orelor 12:50, polițiștii orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112, de către o persoană de sex femeiesc, cu privire la faptul că, o femeie necunoscută, pe fondul unor discuții contradictorii, a aruncat cu benzină pe un bărbat în timp ce se afla la un imobil în construcție, din comuna Chiajna. 

La aceeași dată, în jurul orelor 12:54, polițiștii postului de poliție din comuna Chiajna au fost sesizati prin apel 112, de către o persoană de sex femeiesc, referitor la faptul că, un minor, în vârstă de 10 ani, a fost tăiat cu un cuțit de către o femeie necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat de urgență în zona indicată, ocazie cu care au depistat și identificat persoana în cauză, respectiv o femeie în vârstă de 23 de ani.

În prezent, aceasta se află internată în vederea acordării de îngrijiri medicale, sub paza organelor de poliție, întrucât prezenta leziuni traumatice la nivelul abdomenului.

Persoanele vătămate au fost conduse la două unități spitalicești din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov” se precizează în comunicatul Poliției Ilfov