Caz şocant, la Galaţi. O farmacistă şi-a abandonat bebeluşul şi a sunat la 112

O farmacistă din Galaţi şi-a abandonat bebeluşul în scara unui bloc. Femeia a născut sâmbătă noaptea, dar pentru că nu-şi dorea copilul, a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit un nou-născut pe casa scării.

RomaniaTV.net
04 mart. 2012, 11:49
Caz şocant, la Galaţi. O farmacistă şi-a abandonat bebeluşul şi a sunat la 112

După primele cercetări, poliţiştii au constatat că bebeluşul era de fapt al femeii care sunase la 112. Aceasta  a recunoscut că a născut fetiţa noaptea trecută şi că a vrut să scape de ea.

Aceasta, în cursul nopţii, a dat naştere unui copil, dar pentru că nu şi-l dorea a hotărât să sune la 112 şi să spună poliţiştilor că a găsit copilul în bloc. Riscă amendă penală sau pedeapsa cu închisoarea„, a declarat, la România TV, Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Bebeluşul a fost dus la o clinică de pediatrie. Din fericire, fetiţa are un înger păzitor. O asistentă vrea să o adopte.

Starea copilului este bună. Ete o fetiţă născută cu greutatea de 3,5 kilograme. Asta a impresionat-o pe o asistentă de la mine din spital. Neavând copii, mi-a spus că tare ar vrea să o înfieze„, a spus Aurel Nechita, şef clinică pediatrie.