Caz şocant la Iaşi: O femeie gravidă a fost violată sub ochii copiilor, în propria locuinţă

O ieşeancă din Voineşti a fost trezită în miez de noapte de un individ neconoscut şi forţată să întreţină relaţii sexuale. Femeia de 32 de ani, care se află şi în al doilea trimestru de sarcină, a fost violată cu sălbăticie chiar sub ochii propriilor copii. Agresorul a fost reţinut la scurt timp de poliţişti.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 13:06
Caz şocant la Iaşi: O femeie gravidă a fost violată sub ochii copiilor, în propria locuinţă

Ieşeanca a trăit clipe de groază în noaptea de 1 decembrie, când un individ a pătruns peste ea în locuinţă, i-a furat banii din casă, apoi a ameninţat-o cu moartea şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Femeia de 32 de ani este însărcinată, iar în locuinţă, în momentul atacului, se mai aflau şi doi copii minori.

Individul a profitat de faptul că femeia se afla în locuinţă doar cu cei doi copii minori, soţul ei fiind plecat la muncă, în străinătate. Poliţiştii şi-au dat seama că violatorul este un vecin sau o persoană cunoscută. În doar cateva ore, l-au reţinut pe agresor.

„În urma verificărilor s-a reuşit identificarea autorului, ca fiind Constantin F, în vârstă de 32 de ani, din Voineşti. Pe numele lui s-a deschis dosar penal pentru violare de domiciliu, viol şi tâlhărie, fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmând să fie dus în faţa Tribunalului, cu propunere de arestare preventivă”, a spus Cristian David, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.