Caz șocant la o grădiniță din Satu Mare! Un copil de trei ani a murit, după ce a început să se simtă rău

Tragedie la o grădiniță din Satu Mare. Un copil de trei ani a început să se simtă rău și să aibă stări vomitive, iar ulterior s-a stins din viață.

27 apr. 2023, 20:38
Caz șocant la o grădiniță din Satu Mare! Un copil de trei ani a murit, după ce a început să se simtă rău

Educatoarea s-a speriat și a sunat-o pe mama copilului să vină să-l ia acasă. Când femeia a ajuns la grădinița din Satu Mare, micuțul era deja inconștient și nimeni nu a mai putut să-l salveze.

Citește și Tragedie în Piatra Neamț. O femeie în vârstă de 42 de ani a murit după ce a fost lovită de tren

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare și a depus toate eforturile necesare ca să-l salveze pe copil. Din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil.

Atunci când s-a petrecut tragedia, la grădiniță se aflau 20 de copii.

Poliția a afirmat că nu există suspiciuni cu privire la incident, dar că investigațiile în acest caz continuă pentru a se stabili clar circumstanțele în care a murit micuțul.

Citește și Tragedie: militarul român a murit subit la doar 35 de ani. Soția sa a decedat în urmă cu 3 ani

Familia copilului decedat mai are trei copii, cel mai mare dintre ei având 20 de ani.

Reacția directorului școlii din Satu Mare după tragedie

„Ieri dimineață copilașul s-a prezentat la grădiniță și era sănătos, nu avea niciun semn că ar fi bolnav, pe la 12:42 i s-a făcut rău. A vomitat și educatoarea a zis să sune repede, să vină, iar părinții au luat copilul cu mașina. Colegele mele au vrut să sune salvarea și au zis că nu, că îl duc ei cu mașina”, a declarat Hrenyu Peter, directorul Școlii Gimnaziale Agriș, Satu Mare.

Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu băiețelul și cum a fost posibil să se stingă din viață atât de brusc. „N-am văzut să aibă ceva boală cronică, nici nu e în evidență cu o boală. Noi avem o înțelegere cu medicul de la sat, că orice probeleme avem, vine dânsul și asistenta și consultă”, a mai spus directorul instituției de învățământ.