Tragedie în Piatra Neamț. O femeie în vârstă de 42 de ani a murit după ce a fost lovită de tren

O femeie în vârstă de 42 de ani din Piatra Neamț și-a pierdut viața în urma unui tragic accident feroviar. Incidentul a avut loc miercuri în municipiul Piatra-Neamţ.

26 apr. 2023, 23:28
Tragedie în Piatra Neamț. O femeie în vârstă de 42 de ani a murit după ce a fost lovită de tren

O femeie în vârstă de 42 de ani a murit după ce a fost lovită de tren. Reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) spun că victima era din localitatea Piatra Şoimului.

Citește și Nouăzeci de copii implicaţi într-un accident cu două autocare la Hula Bradului. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie VIDEO

 O femeie în vârstă de 42 de ani a murit după ce a fost lovită de tren

În aceste momente, oamenii legii încearcă să afle ce căuta femeia în vârstă de 42 de ani pe calea ferată în momentul în care trecea trenul.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Neamţ au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar, în municipiul Piatra-Neamţ. În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul care circula pe ruta Piatra-Neamţ – Bacău ar fi surprins şi accidentat o femeie, în vârstă de 42 ani, din localitatea Piatra-Şoimului, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Din păcate, pentru femeia de 42 de ani echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face nimic.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru elucidarea misterului morții femeii.

Citește și Accident grav cu 10 victime pe centura Timișoarei. Momentul impactului frontal, surprins de o cameră de bord. Șoferul vinovat intrase în depășire pe linia continuă