CAZ ŞOCANT. O bunică şi-a mutilat nepoţica de opt luni. I-a retezat ambele mâini FOTO

Un bebeluş în vârstă de opt luni, din provincia Shandong din China, este în spital şi se recuperează după ce bunica i-a retezat ambele mâini. Incidentul a avut loc în timp ce bunica trebuia să supravegheze fetiţa pentru că părinţii erau plecaţi la muncă.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 11:35
CAZ ŞOCANT. O bunică şi-a mutilat nepoţica de opt luni. I-a retezat ambele mâini FOTO

Motivele pentru care bunica a făcut acest gest şocant nu sunt cunoscute, iar aceasta este în comă după ce a încercat să se sinucidă în urma incidentului, potrivit DailyMail

Un vecin, care a însoţit-o pe mama fetiţei la spital, a povestit: „Am văzut-o pe femeie venind acasă de la serviciu după-amiază, dar, după doar 10 minute, ea a ieşi în fugă din casă cu bebeluşul în braţe, care era acoperit de sânge. Copilul nu mai avea mâini. Apoi aceasta l-a sunat pe soţul ei să se ducă înapoi să recupereze mâinile de acasă. Femeia a povestit că mâinile copilului au fost tăiate de mama ei, care a încercat şi să se sinucidă”.

Nu se ştie dacă mânile copilului pot fi salvate, după ce doctorii au încercat să le reataşeze într-o operaţie de 12 ore. 

Dacă operaţia va fi una reuşită, cu siguranţă fetiţa va avea nevoie şi de alte operaţii pentru a-şi recăpăta funcţiile complete.