Caz șocant! O femeie a murit pe mormântul soțului ei de Ziua Îndrăgostiților!

O femeie din Italia și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul șocant. Aceasta s-a stins din viață de Ziua Îndrăgostiților, pe mormântul soțului ei, acolo unde mergea zilnic să se roage și să aducă flori.

16 feb. 2022, 17:08
Caz șocant! O femeie a murit pe mormântul soțului ei de Ziua Îndrăgostiților!

Ermina Dossi, o femeie în vârstă de 85 de ani, care locuia în comuna Treviglio din Italia, și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul surprinzător, a murit pe mormântul soțului.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit în Iaşi. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa unei maşini. Date şocante din anchetă

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, aceasta s-a prăbușit peste mormântul soțului și a fost găsită inconștientă de o altă femeie, care a alertat autoritățile. În ciuda intervențiilor făcute de medici, Ermina Dossi s-a stins din viață.

CITEȘTE ȘI: Doliu în PNL: Deputatul Corneliu Olar a murit la 62 de ani

De aproximativ 40 de ani, aceasta mergea zilnic la mormanul fostului partener de viață. Mai mult decât atât, cu mulți ani în urmă, Ermina Dossi a renunțat la casă pentru a se muta într-un apartament aflat în aproprierea cimitirului unde fostul partener de viață își doarme somnul de veci.