Caz ŞOCANT.O fetiţă de 10 ANI a NĂSCUT fără să ştie că este GRAVIDĂ. Cine este tatăl

O copilă de doar 10 ani din Brazilia şi-a uimit mama după ce a născut la doar câteva ore după ce s-a plâns de dureri de burtă la şcoală.

18 iul. 2015, 12:42
Caz ŞOCANT.O fetiţă de 10 ANI a NĂSCUT fără să ştie că este GRAVIDĂ. Cine este tatăl

Profesorii fetiţei au dus-o la spital, unde medicii au constatat că această era însărcinată în şapte luni şi deja era în travaliu avansat. Ea a născut normal şi se află în stare bună la spital, alături de bebeluş. Fetiţă, dar şi familia ei, din Belo Horizonte, spun că nu au avut nicio bănuiala cu privire la sarcina, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Gest incredibil al unui tânăr după ce a aflat că verişoara lui minoră era însărcinată şi trăia pe străzi FOTO

După ce a născut, joia trecută, fetiţă i-a dezvăluit mamei sale că a fost abuzată de tatăl ei vitreg, care a şi părăsit domiciliul între timp. Femeia a raportat abuzul la poliţie, iar bărbatul a fost arestat şi ar fi recunoscut faptele. Potrivit poliţiei, mama fetiţei a spus că această a început să aibă probleme la şcoală şi a devenit mai introvertită începând din octombrie anul trecut, însă nu a ştiut motivul şi nici nu a observat burtică în creştere a acesteia. Fetiţă le-a spus poliţiştilor că tatăl ei vitreg a ameninţat-o că îi ucide mama şi fratele dacă va spune cuiva despre abuz.

Citeşte şi O minoră a rămas gravidă după ce a fost EXPLOATATĂ de 10 BĂRBAŢI. Cine este tatăl nu se ştie