Caz şocant, şi-a bătut iubita în faţa poliţiei. Atenţie, imagini şocante

Şi-a bătut iubita din gelozie şi a vrut să continue şi după ce a venit poliţia. Un tânăr din judeţul Alba a fost reţinut după ce şi-a agresat concubina. A lovit-o fără încetare şi nu s-a oprit nici când au ajuns oamenii legii.

RomaniaTV.net
23 sept. 2018, 07:11

Un tânăr din comuna Vinţu de Jos a fost reţinut de Poliţie, după ce şi-a agresat concubina. A lovit-o în cap, în abdomen şi în zona spatelui şi a vrut să continue şi după venirea poliţiştilor. A fost încătuşat şi a ajuns după gratii.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţie 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au intervenit la o locuinţă din comună, de unde o femeie semnalase, prin 112, faptul că este agresată de către concubin.

Poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al geloziei, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, i-ar fi aplicat concubinei sale mai multe lovituri în zona capului, a abdomenului şi a spatelui.

Bărbatul a continuat să fie agresiv, inclusiv după intervenţia poliţiştilor, fiind necesară încătuşarea sa.

Acesta a fost condus la secţia de poliţie, iar poliţiştii au luat, faţă de el, măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


loading...