Caz şocant: Şi-a ucis soţia însărcinată şi cele două fiice, iar apoi a căutat asta pe Google

Un tânăr de 33 de ani din Statele Unite și-a ucis soția însărcinată și cele două fiice, iar apoi a căutat pe Google versurile unei melodii de la Metallica, potrivit unor dezvăluiri făcute în cadrul procesului acestuia.

24 nov. 2018, 08:53

Chris Watts este judecat după ce și-a strangulat soția însărcinată, Shan’ann, și le-a sufocat pe cele două fiice, Bella, de 4 ani, și Celeste, de 3 ani.

Oribila faptă s-a petrecut pe 13 august, în orașului Frederick, din statul merican Maryland. După ce le-a ucis, bărbatul le-a dus cadavrele și le-a ascuns pe un teren care aparținea angajatorului său, scrie revista People.

Pentru că femeia nu s-a prezentat la un control medical, în ziua respectivă, o prietenă a acesteia a dat alarma, astfel că polițiștii au început imediat o anchetă.

În timpul procesului, documente prezentate de avocați au scos la iveală faptul că, la scurt timp după oribila crimă, Chris Watts a intrat pe Google pentru a căuta versurile unei melodii de la Metallica.

Bărbatul a căutat versurile melodiei „Battery”, unele dintre acestea fiind deosebit de violente: „Smashing through the boundaries, lunacy has found me”/”Trecând peste granițe, nebunia m-a găsit” sau „Pounding out aggression, turns into obsession/Cannot kill the battery/Cannot kill the family”/”Lasă agresiunea, se transformă în obsesie / Nu pot ucide bateria / Nu pot ucide familia”.

Se pare că bărbatul ar fi recurs la aceste gest, deoarece era îndrăgostit de o colegă și și-ar fi dorit „un nou început”.