CAZ ŞOCANT. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 9 cu cei doi copii în braţe. Înainte a trimis un selfie soţiei

Un caz cutremurtor a avut loc în Rusia, anunţă kurir.rs. Un bărbat supărat că soţia divorţează, s-a sinucis, omorându-şi în acelaşi timp cei doi copii.

RomaniaTV.net
05 oct. 2019, 15:36
CAZ ŞOCANT. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 9 cu cei doi copii în braţe. Înainte a trimis un selfie soţiei

Roman Mihailov, un bărbat din Rusia, și-a pierdut mințile după ce soția l-a anunțat că vrea să divorțeze. Bărbatul de 30 de ani și-a luat cei doi copii în brațe, a ieșit cu ei pe balcon și i-a trimis soției o fotografie înainte de a-și lua viața. Femeia era la avocat unde depunea actele de divorț. Rusul s-a aruncat în gol de la etajul 9 cu cei doi micuți în brațe. 

Soția rusului, Irina, s-a urcat repede într-un taxi și a plecat spre casă, dar când a ajuns a fost martora unei scene cumplite. Soțul ei și băiețelul lor Artyom care avea un an și jumătate zăceau morți. Fețita cuplului, Sofia, în vârstă de patru ani, a fost transportată de urgență la spital, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, scrie The sun.

Paramedicii au fost chemați la locul faptei și au încercat cu disperare să le saliveze viața celor doi copii, dar ambii au murit. Băiețelul și-a pierdut viața imediat ce a atins pământul, iar fetița a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Roman și-a pierdut, de asemenea, viața. Înainte să se arunce de la balcon, el a lăsat un bilet în care a scris: „Toată vina este pe umerii soției mele”.