Caz straniu în Bistriţa! Cadavrul unui bărbat a fost găsit dezbrăcat pe bancheta din spate a unei maşini

Caz şocant în Bistriţa! Mai multe persoane au sunat îngrizite la numărul de urgenţă pentru a anunţă că pe bancheta din spate a unui autoturism, parcat într-un loc mai retras, de pe centura municipiului, se afla cadavrul dezbrăcat al unei persoane de sex masculin.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 11:44
Caz straniu în Bistriţa! Cadavrul unui bărbat a fost găsit dezbrăcat pe bancheta din spate a unei maşini

Mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă au ajuns la faţa locului. Aceştia au reuşit să ajungă la cadavru după ce au spart unul dintre geamurile maşinii şi au deschis portierele. Mirosul era atât de greu de suportat, încât la faţa locului a fost chemat un procuror, echipa de la Serviciul Poliției Criminalistică, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița Năsăud și mașina care ridică cadavre de la Serviciul de Medicină Legală Bistrița Năsăud.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Bistriţa! Un bărbat a MURIT, iar alte patru persoane sunt rănite. Trei copii, printre victime

„La data de 6 septembrie a.c., în municipiul Bistrița a fost găsit decedat, într-o mașină parcată, un bărbat de 63 de ani, din Herina. Acesta era dispărut de la domiciliu din data de 2 septembrie a.c. A fost dispusă necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzei decesului și se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Suspect a fost faptul că bărbatul de 63 de ani a fost găsit complet dezbrăcat şi căzut într-o postură nefirească, pe bancheta din spate a maşinii. La fața locului s-a găsit și un prezervativ, care i-a condus pe polițiști la ideea că bărbatul a apelat la serviciile prostituatelor, fapt ce s-a dovedit a fi adevărat.

„Ni s-a părut suspect că era dezbrăcat. I se poate face unui om rău și să moară, dar nu crede nimeni că pornește de acasă dezbrăcat în piele goală, la volanul unei mașini. După cea am audiat mai multe prostituate am descoperit că bărbatul în cauza a fost în cursul zilei de duminică, în compania uneia.

Femeia a fost identificată şi a declarat că „după actul sexual bărbatului i s-a făcut rău și a căzut inconștient pe bancheta mașinii. Prostituata s-a speriat și a fugit. Acum o vom cerceta pentru faptul că nu a sunat la 112, pentru a cere ajutor medical, fiind acuzată de infracțiunea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, ne-a declarat un polițist.