Caz terifiant în Olt. O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut din leagăn

Incident sfâşietor într-o localitate din judeţul Olt. O fetiţă de cinci ani a murit, după ce căzut dintr-un leagăn. Cazul este investigat de poliţişti care fac cercetări pentru ucidere din culpă.

19 iun. 2021, 17:56
Caz terifiant în Olt. O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut din leagăn
foto: Gazeta de Sud

O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut din leagăn. Tragedia a avut loc, sâmbătă, în comuna Sinești-Potcoava din judeţul Olt.

Din primele informaţii, copila se afla în curtea locuinţei şi, într-un moment de neatenţie, ar fi căzut din leagăn. Mama fetiţei a fost cea care a sunat la 112.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că, o fetiţă de 5 ani, este în stare de inconștiență, după ce a căzut din leagăn, conform Gazeta de Sud.

Anchetă în cazul fetiţei din Olt care a murit după ce a căzut din leagăn

Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a murit.

Citeşte şi: Alexandru Rafila se opune înfiinţării Agenţiei pentru dezvoltarea infrastructurii în sănătate: „Creează o nouă structură birocratică ce cheltuieşte bani publici”

Potrivit sursei citate, copila nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanţă a declarat decesul. Fetiţa ar fi fost lovită de un leagăn, frontal, după cum au precizat membrii echipajului de pe ambulanţă.

Polițistii din cadrul Poliției orașului Potcoava efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: O nouă decizie în cazul monstrului din Hunedoara! Ce se întâmplă cu Alexandru Cobzaru