Caz terifiant în SUA. Un copil şi-a împuşcat mortal mama. Tânăra de 21 ani, ucisă în timpul unui apel pe Zoom

O tânără de doar 21 de ani a fost împuşcată mortal de propriul copil, în timp ce discuta cu colegii de serviciu prin intermediul aplicaţiei Zoom. Tragedia a avut loc în oraşul Altamonte Springs din statul american Florida.

14 aug. 2021, 11:59
Caz terifiant în SUA. Un copil şi-a împuşcat mortal mama. Tânăra de 21 ani, ucisă în timpul unui apel pe Zoom

Caz terifiant în SUA. Un copil şi-a ucis mama cu un foc de armă, în timp ce femeia se afla într-o videoconferinţă, transmite CNN.

Drama a avut loc miercuri în Altamonte Springs, statul american Florida.

Potrivit anchetatorilor, victima a fost identificată drept Shamaya Lynn, o tânără de 21 de ani. Ea se afla în videoconferinţă pe Zoom, în timpul serviciului. Toţi cei implicaţi conversaţie au asistat la scena de coşmar.

Un zgomot puternic a întrerupt discuţia. Shamaya a căzut pe spate în scaun, iar în cadru a apărut la un moment dat un copil mic.

Citeşte şi: Detalii uluitoare din dosarul penal al lui Florin Cîţu, deschis în SUA. Actualul premier, depistat cu alcoolemie dublă faţă de limita legală. A fost înscris în „Drinking Drivers Program”

Caz terifiant în SUA. Un copil şi-a împuşcat mortal mama. Mai mulţi oameni au asistat la momentul şocant

În momentul în care tânăra nu a mai răspuns, unul dintre participanţii la videoconferinmţă a sunat la numărul de urgenţă.

Poliția și echipajul de pe ambulanță au găsit-o pe Shamaya în apartament, cu o rană letală la cap.

„Ancheta a stabilit că rana fatală a fost provocată de copil, care a găsit un pistol încărcat, lăsat neasigurat în casă de un adult”, a precizat poliția.

Investigatorii americani nu au anunţat public care este relaţia dintre femeia moartă şi copilul care a tras focul de armă. Presa din SUA a aflat că e vorba despre unul dintre cei doi copii ai femeii.

Copiii nu au fost răniți în urma incidentului.

Potrivit sursei citate, adultul care a lăsat arma neasigurată este tatăl copiilor și partenerul femeii ucise, au mai precizat jurnaliștii americani.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă bărbatul va fi pus sub acuzare.

Citeşte şi: Imagini cu intersecţia din SUA, unde Cîţu a fost arestat pentru că a condus beat