Caz tragic! Trei copii și educatoarea, înjunghiați mortal la o grădiniță

Trei copii şi o educatoare au fost înjunghiaţi mortal marţi la o grădiniţă din Brazilia, au anunţat media locale şi poliţia civilă preluate de Reuters. Un adolescent a fost reţinut ca suspect în urma atacului.

04 mai 2021, 19:24
Caz tragic! Trei copii și educatoarea, înjunghiați mortal la o grădiniță

Caz tragic! Trei copii și educatoarea, înjunghiați mortal la o grădiniță

Trei copii şi un cadru didactic au fost înjunghiaţi mortal marţi la o grădiniţă din statul brazilian Santa Catarina, au anunţat media locale şi poliţia civilă preluate de Reuters. Un adolescent a fost reţinut ca suspect în urma atacului.

O altă educatoare a fost rănită, iar numărul victimelor ar putea fi mai mare, scrie presa locală.

Suspectul ar fi un adolescent brazilian, care ulterior ar fi încercat să își pună capăt zilelelor. Acesta a fost prins de poliție și dus la un spital din localitate.

Nu se cunosc momentan motivele care au dus la comiterea atacului îngrozitor survenit în jurul orei locale 11.00 (14.00GMT) la grădiniţa din localitatea Saudade din sudul Braziliei.

Tragedie în a doua zi de Paște în România. Copil de 5 ani împușcat mortal de fratele său

O altă tragedie în care au fost implicați minori s-a petrecut ieri, chiar în a doua zi de Paște, în România.

Un copil de 5 ani a murit după ce a fost împușcat accidental în zona pieptului de fratele său, în vârstă de 8 ani, cu o armă cu aer comprimat.

Incidentul s-a petrecut în timp ce erau la picnic împreună cu familia, într-o pădure din comuna Mădăraș din județul Mureș. Arma a fost lăsată nesupravegheată de un pădurar care participa la picnic, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Mureș.

Minorul se afla în stare de inconștiență, iar echipele de salvare sosite la fața locului au încercat resuscitarea acestuia, însă fără succes.

Din primele verificări a rezultat că mai multe familii cu copii au ieșit la un picnic, printre care și un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu aceasta și a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui, precizează polițiștii.

La un moment dat, copilul de opt ani ar fi luat pistolul, ce fusese lăsat nesupravegheat, şi a început să se joace cu el.

În jurul orei 15.10, martorii tragediei au efectuat primul apel la numărul unic de urgenţă 112. În timp ce se juca cu pistolul armat, băiatul de opt ani şi-a luat fratele mai mic la ţintă şi a apăsat trăgaciul.

Alicele l-au lovit pe copil în piept, iar acesta a căzut la pământ.

Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului, însă toate eforturile depuse au fost în zadar. Copilul de cinci ani a fost declarat mort la faţa locului.

 

 


loading...
Partenerii noștri