CAZ ULUITOR în Capitală. Un şofer de RATB a închis uşile în faţă unei mămici. Copilul ei a rămas în autobuz

Un şofer al Regiei Autonome de Transport Bucureşti este acuzat de mai mulţi călători că a închis uşile în faţa unei mămici care îşi urcase copilul în autobuz. Potrivit unei postări pe internet, şoferul a plecat din staţie fără a se uita că femeia a rămas afară, în timp ce copilul ei era singur în mijlocul de transport în comun.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 15:20

Un grav incident a avut loc luni în Bucureşti. Un şofer de RATB şi-a lăsat fără cuvinte călătorii după ce a plecat dintr-o staţie în timp ce o mămică încerca să urce în maşina. Este revoltător faptul că femeia era împreună cu copilul ei de câţiva anişori, care apucase să intre în maşină. Grabit, omul a închis uşile autobuzului lăsând în urmă o mamă care striga de disperare după copilul ei. Mai mulţi martori au fotografiat autobuzul şi au postat un mesaj pe Facebook.

„Această masină RATB cu nr de înmatriculare B 57 HRS,azi in data de 09.03.2015 intre orele 12:10 – 12:20 la statia Curtea de Arges de pe Sos.Bucuresti-Magurele o femeie si-a urcat copilu în masina de 4-5 ani si in momentul in care femeia a vrut sa urcea si ea soferul a închis usile si a plecat masina fara mama copilului. Femeia a alergat putin dupa masină bătând în usile mașinii dar soferul nu a încetat din traseu,la insistențele călătorilor spunandui șoferului k a plecat fara sa astepte sa urce si mama copilului soferul a avut cel mai iesit din comun răspuns…”si ce dacă”….oameni buni mâine poate fi copilul meu sau al vostru.

Eu si sotia mea am fost in acea masina in momentul incidentului si am ramas frapat de gestu soferului. DATI SHARE MAI DEPARTE SA VADA TOATA LUMEA CE SE ÎNTÂMPLĂ IN 2015 cu soferii RATB care au niste salarii foarte bune si care s-ar presupune ca ar trebui sa ne ofere toata siguranta călătorului”, a scris un călător pe pagina de Facebook.