Caz uluitor în Sălaj: Fiica unui procuror s-a căsătorit cu fiul unui inculpat din dosarul pe care îl instrumenta chiar tatăl ei

Primarul din Șimleu Silvaniei s-a încuscrit cu prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, iar dosarul prin care a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu și fals în înscrisuri nu mai poate fi judecat de instanțele din Sălaj din motive de conflict de interese, scrie ziardecluj.ro. Şi pentru că la nuntă au mers şi alţi procurori implicaţi în anchetă, ei bine, aceştia au trebuit ulterior să facă cereri de abţinere in acest caz.

RomaniaTV.net
10 nov. 2017, 12:33
Caz uluitor în Sălaj: Fiica unui procuror s-a căsătorit cu fiul unui inculpat din dosarul pe care îl instrumenta chiar tatăl ei

Fostul pedelist Septimiu ȚURCAȘ a fost trimis în judecată după ancheta Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj în 2015. În vara anului următor băiatul acestuia Adrian ȚURCAȘ s-a căsătorit cu fata procurorului de la Sălaj, Crin Bologa -fost șef al DNA Cluj. Aparent, la nunta celor doi tineri au participat în număr mare judecători și procurori de la instanțele și parchetele din județ și nu numai.

Problema a venit după încheierea ceremoniei când a avut loc următorul termen de judecată al primarului. Pe rând, procurorii din Sălaj au fost nevoiți să se abțină de la judecarea procesului pentru a nu intra în conflict de interese, scrie ziardecluj.ro. Ultima persoană care și-a forumlat cererea de abținere în proces a fost doamna procuror Rodica Bogdan, colegă cu Bologa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.