Caz ULUITOR la Constanţa. O femeie a fost VIOLATĂ de un tâlhar care nu a avut ce să-i fure

O tânără de 26 de ani din Constanţa a fost violată pentru că nu a vrut să dea portofelul şi telefonul unui hoţ care a încercat să o tâlhărească. Incidentul a avut loc pe o străduţă de lângă un mall din Constanţa.

RomaniaTV.net
14 oct. 2013, 06:43
Caz ULUITOR la Constanţa. O femeie a fost VIOLATĂ de un tâlhar care nu a avut ce să-i fure

Femeia a fost urmărită de bărbatul care a agresat-o în timp ce se îndrepta spre locul de muncă. Pe o străduţă lăturalnică, de lângă centrul comercial în care lucrează tânăra, bărbatul a abordat-o şi a ameninţat-o să-i dea telefonul şi portofelul. Femeia a spus că nu are nimic de valoare la ea, aşa că tâlharul, pentru a nu pleca cu mâna goală, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el.

Citeşte şi Momente de groază sub ameninţarea unui briceag. O studentă a fost agresată sexual în toaleta unui tren

După ce a siluit-o, bărbatul s-a dus la cumpărături chiar în centrul comercial în care lucrează victima, unde a fost prins de paznici, care fuseseră alertaţi deja de victimă. Aceştia l-au predat ulterior poliţiştilor.

Violatorul are 23 de ani şi familia sa spune că nu avea cum să comită un asemenea gest. „E însurat de cinci ani, are o fetiţă. Dar nu se întâmplă aşa ceva. O fi cunoscut-o mai demult, nu ştiu. Dar aşa, fără să o cunoască, să se ducă la ea direct… eu nu cred treaba asta”, a spus mama bărbatului.

Citeşte şi Caz incredibil: Minoră violată de tată şi abuzată sexual de poliţistul care ancheta cazul

Medicii au confirmat, însă, spusele tinerei, analizele demonstrând că femeia a fost violată. Suspectul a fost reţinut şi este acuzat de viol şi tentativă de tâlhărie.