Căzătură teribilă la 150 de kilometri pe oră. Video

Fabio Quartararo (21 de ani) a suferit un accident teribil în calificările din Marele Premiu al Aragonului. Pilotul francez de la Petronas Yamaha a pierdut controlul motocicletei la 150 de kilometri/oră și a scăpat ca prin minune.

RomaniaTV.net
17 oct. 2020, 15:51
Căzătură teribilă la 150 de kilometri pe oră. Video

În turul al 13-lea, Quartararo a frânat, într-o curbă, și a fost aruncat în aer de pe motocicletă. Francezul a fost aruncat pe pământ și părea să fie lovit serios.

Transportat la spital, francezul a primit o veste bună. Nu are nicio fractură, în ciuda durerilor. ”E bine. Radiografiile au arătat că nu are nimic rupt”, au transmis oficialii de la Petronas Yamaha.

Însuși Fabio Quartararo a ținut să anunțe că a scăpat teafăr. ”Sunt bine, sunt bine. Totul a fost o sperietură și sunt lovit fără să am șoldul fracturat”, a zis pilotul.

Fabio Quartararo, lider în MotoGP

Mai mult, e posibil ca pilotul Petronas Yamaha să participe la Marele Premiu al Aragonului, de pe circuitul Alcaniz, din etapa a zecea a sezonului de MotoGP, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 4, duminică, de la orele 12:00.

La momentul căzăturii, Fabio Quartararo avea al patrulea timp din calificări.

În clasamentul general, francezul e lider, cu 115 puncte acumulate. Spaniolul Joan Mir (Suzuki) e pe doi, cu 105, în timp ce italianul Andrea Dovizioso (Ducati) e pe trei, cu 97 de puncte.