Cazul Caracal. O judecătoare controversată va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă

Avem informații incendiare despre magistratul care va judeca procesul lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal în cazul în care nu se va aproba strămutarea procesului. Este vorba despre Diana Mihaela Cotoi care l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Cămătaru pe motive suspecte. Fiul interlopului a fost prins drogat la volan, iar în urmă cu câteva luni a înjunghiat o persoană și ulterior s-a ascuns de autorități 2 luni, anunţă România TV. 

28 ian. 2020, 08:52
Cazul Caracal. O judecătoare controversată va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă

Judecătorea Tribunalului Olt care l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Cămătaru, prins la volan cu permisul suspendat şi suspectat că a consumat droguri, va judeca procesul lui Gheorghe Dincă în cazul în care nu se va aproba strămutarea procesului, aşa cum a cerut chiar monstrul din Caracal. O decizie în acest sens va fi luată la începutul lunii februarie.

Judecătorii Diana Mihaela Cotoi şi Romeo Iulian Petcan de la Tribunalul Olt au decis că Albert Florian Balint, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru, prins cu permisul suspendat la volanul unui BMW și suspect că ar fi consumat droguri, nu reprezintă un pericol pentru români.