CAZUL COPIILOR INFECTAŢI IA AMPLOARE: 62 de copii internaţi în Argeş, 12 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Alți 11 copii care prezentau scaune diareice au fost internați în ultimele 24 de ore în spitale din județul Argeș, numărul total al pacienților minori cu această simptomatologie ajungând marți la 62, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului.

RomaniaTV.net
01 mart. 2016, 08:30
CAZUL COPIILOR INFECTAŢI IA AMPLOARE: 62 de copii internaţi în Argeş, 12 cazuri noi în ultimele 24 de ore

La Spitalul de Pediatrie Pitești sunt internați 48 de copii, dintre care 39 mai mici de doi ani, iar la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență sunt opt copii, jumătate dintre ei cu vârsta de sub doi ani. Câte trei copii mai mici de doi ani se află în secțiile de pediatrie ale Spitalului Municipal Câmpulung Muscel și Spitalului Municipal Curtea de Argeș.

În ultimele 24 de ore, niciun copil cu această simptomatologie nu a fost transferat la unități medicale din București, potrivit datelor centralizate de Instituția Prefectului Argeș.

CITEŞTE ŞI Anchetă ANSVSA. Bacteria E.Coli, descoperită în produse lactate şi carne

În urmă cu o zi, în spitalele din Argeș erau internați 51 de copii cu scaune diareice.

Noul prefect, Cristian Soare, a anunțat, pe 25 februarie, că instituția pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situația copiilor internați în Argeș.

„Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP și a Spitalului de Pediatrie cu privire la situația copiilor internați în Argeș, cât și în București, începând de mâine Instituția Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situația copiilor internați la Spitalul de Pediatrie și la celelalte spitale în Argeș”, a spus joi, într-o conferință de presă, prefectul județului Argeș.

Patronul fabricii din Argeş care a răspândit E.Coli îşi lăuda marfa. Vezi ce spunea în urmă cu puţin timp