Cazul Elodia: câinele poliţist Toby a rezolvat cazul. Ce greşeală a comis Cioacă

Publicat: Miercuri, 23 Octombrie 2019 18:05 // Actualizat: Joi, 24 Octombrie 2019 18:14 // Sursa: romaniatv.net

În toamna lui 2007, la câteva săptămâni de la dispariția victimei Elodia Ghinescu, cel care a reușit să găsească probe extrem de importante pentru anchetă a fost câinele Toby, elită a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în cadrul Serviciului de Poliție Canină.

Au trecut 12 ani de la cumplita crimă și nici până în ziua de astăzi nu a fost descoperit cadavrul victimei Elodia Ghinescu. Este poate unul dintre cele mai complicate cazuri de crimă din România, motiv pentru care studenții de la diferite facultăți (Poliție, Drept, Jurnalism etc) fac studii de caz despre crima care mai are și astăzi întrebări fără răspunsuri.

Cu ajutorul câinelui Toby (sau Libak), anchetarii au descoperit înt-ro râpă haine cu urmele de sânge ale Elodiei. Câteva săptămâni mai târziu, într-o altă râpă de lângă Râșnov au fost descoperite uniforma de polițist a lui Cristian Cioacă, dar și obiecte ale acestuia și ale soției sale, Elodia. 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cainele Toby cazul Elodia Cristian Cioacă elodia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
HUFF.RO
HUFF.RO
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H