Cazul fetiţei britanice ce a dispărut în Portugalia acum 13 ani s-a închis! Madeleine Mccann este moartă

Madeleine McCann, fetiţa din Marea Britanie care a dispărut în Portugalia când avea doar 3 ani, este moartă. Procurorul statal din Germania a făcut anunţul, după ce un german încarcerat pentru abuz de minori a fost identificat drept suspect de crimă în acest caz. 

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 12:13
Cazul fetiţei britanice ce a dispărut în Portugalia acum 13 ani s-a închis! Madeleine Mccann este moartă

Madeleine McCann se afla în vacanţă cu familia în stațiunea Pria da Luz din regiunea Algrave, atunci când a dispărut din camera ei pe 3 mai 2007, în timp ce părinții ei luau cina cu niște prieteni în apropiere.

Dispariția ei a provocat o căutare la nivel internațional, postere cu fetița fiind puse în toată lumea, iar mai multe celebrități făcând apel la oferirea de informații care să ajute la găsirea ei și la pedepsirea răpitorilor. Cazul a provocat vâlvă multă vreme, în spațiul public apărând informații că a fost văzută în Maroc, fiind verificate diferite ipoteze, iar la un moment dat chiar și părinții ei au fost considerați suspecți.

Citeşte şi: Descoperire şocantă la un loc de joacă. O fetiţă a fost găsită moartă

„Presupunem că fetița e moartă. Procuratura investighează un cetățean german de 43 de ani, suspect de crimă”, a declarat joi procurorul Christian Wolters din Braunschweig.

Potrivit poliţiei germane, cetățeanul german, al cărui nume nu a fost dat publicității, a trăit în Algrave între 1995 și 2005 și a jefuit camere de hotel și case de vacanță, el ocupându-se și cu traficul de droguri. El este acum în închisoare pentru alte acuzații. Poliția britanică și cea germană fac apel la cetățeni pentru obținerea de informații, făcând publice fotografii cu vehiculele pe care le folosea în acea perioadă, o dubiță VW și un Jaguar.

Citeşte şi: Tragedia serii! A fost găsită moartă! Era dată dispărută de vineri

Anterior, poliția germană a spus că suspectul ce trăia în apropierea Praia de Luz, a fost condamnat de mai multe ori la închisoare pentru abuzuri sexuale la adresa minorilor. De asemenea, au spus că au descoperit modul cum a fost ucisă Madeleine McCann, dar trupul ei nu a fost găsit.

Poliția a spus și că vrea să discute cu o altă persoană, neidentificată încă, ce a vorbit cu germanul de pe un număr de telefon portughez pe 3 mai 2007, la momentul dispariției fetiței.


loading...