Cazul fetiţei răpite şi ucise în Dâmboviţa. Un cetăţean olandez, pus sub acuzare pentru omor, agresiune sexuală şi lipsire de libertate

Un cetăţean olandez a fost pus sub învinuire pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, agresiune sexuală și lipsire de libertate în cazul fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa, răpită vineri, când se întorcea de la şcoală, şi găsită moartă, duminică, pe un câmp din apropierea localităţii Gura Şuţii, în care locuia copila, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, anchetatorii intenţionează să emită şi un mandat european de arestare pe numele olandezului.

RomaniaTV.net
23 sept. 2019, 11:50
Cazul fetiţei răpite şi ucise în Dâmboviţa. Un cetăţean olandez, pus sub acuzare pentru omor, agresiune sexuală şi lipsire de libertate

Fata de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii care nu s-a mai întors de vineri acasă a fost găsită, duminică, decedată pe un câmp. Corpul fetei de 11 ani prezenta urme de violenţă. Primele concluzii ale legiştilor au indicat faptul că fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a murit sugrumată cu pantalonii pe care îi purta în ziua răpirii. De asemenea, pe corpul ei au fost găsite răni, care ar proveni de la animale. 

Maşina închiriată cu care fetiţa a fost răpită pe drumul de la şcoală către casă a fost verificată de specialişti, fiind prelevate probe.

Ultimele imagini cu fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa în maşina olandezului suspectat că a răpit-o şi ucis-o – VIDEO

De asemenea, au avut loc percheziţii într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei care ar fi fost închiriat de un cetăţean olandez, suspectat că a răpit-o şi a agresat-o sexual pe fetiţă. Oamenii legii au ridicat de-acolo prezervative, dar si alte probe ADN care au fost trimise la Institutul National de Criminalistica pentru a fi comparate cu ce au fost găsite la locul faptei, unde zăcea trupul micutei, potrivit România TV.

Totodată, imagini cu maşina în care apare şi fetiţa au fost preluate de camerele de supraveghere de la Primăria localităţii.

Principalul suspect în acest caz a părăsit România la bordul unui avion, iar poliţiştii au vorbit cu el pe Whatsapp când acesta era în avion, în Amsterdam.

Intre timp familia fetiţei a ridicat sicriul cu trupul neînsufleţit de la IML şi se pregăteşte de înmormântare.