Dezvăluiri privind ATACUL asupra Dianei Enache. Agresorul voia să o VIOLEZE, dar totuşi nu a depus plângere

Ultima săptămână a fost extrem de grea pentru fiica lui Adrian Enache. Tânăra a fost înjunghiată de paznicul blocului unde locuieşte tatăl ei și a petrecut mai multe zile în spital. Mai mult, Diana Enache a susţinut în faţa poliţitilor că libanezul a încercat să o violeze. Ea s-a luptat cu agresorul şi a fost rănită.

12 iul. 2014, 08:57
Dezvăluiri privind ATACUL asupra Dianei Enache. Agresorul voia să o VIOLEZE, dar totuşi nu a depus plângere

Diana Enache este încă traumatizată de tot ce s-a întâmplat, informează România TV. Urmele incidentului violent au rămas pe trupul tinerei. Tăietura de la gât, rănile de pe piept și mâini sunt semnele care îi vor aminti probabil toată viaţa de coşmarul prin care au trecut.

Citeşte şi DETALII ŞOCANTE în cazul atacului asupra Dianei Enache. Cum voia să scape libanezul

„L-a muşcat de mână, după care a strâns-o şi ea s-a zbătut din luptă, nu a vrut să stea să o violeze, s-a apărat. Şi atunci a luat trei lovituri de cuţit, dintre care una la gât”, a spus Katia Ciacala, avocata familiei Enache.

Adrian Enache susţine că libanezul a încercat să o violeze pe fiica lui.

„I-a pus cutitul la gat, a pipait-o pe corp, fese si e un atac premeditat,  ca a venit cu cutitul. Culmea, e omul locului. Nu stiu ce s-a intamplat cu el, e in ramadam, l-au parasit mintile. E incredibil, e omul pe care il solicitam sa ne ajute, nu pot sa cred nici acum”, a declarata Adrian Enache.

Citeşte şi IMAGINI ÎNGROZITOARE. Cum arată TĂIETURILE de pe corpul Dianei Enache

Diana Enache s-a luptat cu atacatorul şi de-abia a scăpat cu viață. S-a ales cu tăieturi și răni pe corp.

Totuşi, Diana încă nu a depus plângere pentru tentativă de viol. „Tatăl fetei a dat declaraţie la poliţie, iar fata este interogată în biroul de avocatură. Nu a venit să dea declaraţie la poliţie. Totodată, tatăl ei a încercat să spună că a totul a fost pregătit pentru a se ajunge la acel moment. A declarat că a fost întreruptă lumina doar acolo, pe scară. Nici el şi nici ea nu au spus nimic însă despre viol”, a mărturisit o sursă judiciară, potrivit ziarului Ring, adăugând că nu există suficiente dovezi care să susţină acuzaţia de tentativă de viol.

Ancheta a scos la iveală detalii incredibile. Libanezul a încercat să distrugă probele. Avocatul familiei a declarat pentru Click că, imediat după atac, paznicul a luat un mop, a intrat în apartament şi a şters urmele de sânge de pe parchet.

„Atacatorul a coborat la receptie, a luat de acolo un mop, a intrat in apartament si in mare viteza a incercat sa stearga sangele imprastiat pe parchet, iar ulterior declaratiile lui in fata organelor de cercetare au fost ca evenimentele s-au produs in afara apartamentului, nu in interior”, a amintit Katia Ciacala.

Diana Enache a fost audiată în urmă cu două zile. Tânăra în vârstă de 17 ani a dat declaraţii în faţa poliţiştilor timp de 5 ore. Era vizibil afectată, avea ambele mâini bandajate şi a avut în permanenţă nevoie de sprijinul mamei ei pentru a merge. Fata a dus la poliţie şi hainele pe care le purta în momentul în care a fost atacată.