Cazul Hardy, discutat la şedinţa FIBA de la Paris

Preşedinta FR Baschet, Carmen Tocală, spune că imaginea României are extrem de mult de suferit după cazul Hardy, la şedinţa biroului federal al FIBA de la Paris punându-se în discuţie moartea baschetbalistului american.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 20:25
Cazul Hardy, discutat la şedinţa FIBA de la Paris

De asemenea, la şedinţă s-a vobit despre siguranţa jucătorilor străini care activează la noi în ţară şi de faptul că românii sunt asociaţi cu faptele de infracţionalitate ce au loc în lume. Tocală speră ca până la finalul anului să poată organiza o ceremonie pentru comemorarea lui Chauncey Hardy la Arena de Baschet din Bucureşti, la care să participe Onnalise Hardy, una dintre surorile regretatului jucător de la CS Giurgiu, reprezentanţi ai Ambasadei SUA din România şi jucătorii americani care activează la noi în ţară. FRB a virat acum două zile 5000 de dolari pentru ajutorarea familiei lui Hardy, mai având să vireze încă 7000 de dolari.

Potrivit raportului final al INML, baschetbalistul american Chauncey Hardy, decedat în 9 octombrie, a suferit o fractură craniană la ceafă şi frontal, precum şi multiple leziuni meningo-cerebrale.