Mama doctoriţei moarte în Camera de Gardă nu mai ştie nimic de cadavrul fiicei sale. Acuzaţii grave la adresa soţului

Cazul Loredanei Chircu, doctoriţa găsită moartă în Camera de Gardă, în ziua de Florii, a luat o întorsătură neaşteptată, după ce mama acesteia a depus plângere penală împotriva ginerelui.

05 mai 2021, 17:09
Mama doctoriţei moarte în Camera de Gardă nu mai ştie nimic de cadavrul fiicei sale. Acuzaţii grave la adresa soţului

Mama doctoriţei care a fost găsită moartă în Camera de Gardă spune că nu mai știe nimic de trupul fiicei sale, motiv pentru care a depus plângere la Parchet împotriva ginerelui său, pe care îl acuză că refuză să spună ce a făcut cu cadavrul. Plângerea va fi instrumentată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța şi, potrivit România TV, procurorii au cerut ajutorul polițiștilor de la investigații criminale în acest caz.

Mărioara Paizan, mama Loredanei Chircu, spune că ultima dată a văzut trupul fiicei sale la începutul săptămânii trecute, când acesta era depus la o capelă din Constanța, soţul fiind apoi hotărât să îl incinereze. Între timp, se pare că acesta a transportat cadavrul la Bucureşti.

După moartea doctoriței de 38 de ani, în sânul familiei a izbucnit însă un scandal cu privire la ce ar trebui să se întâmple cu trupul neînsuflețit: soțul a făcut demersurile pentru incinerarea acestuia, în vreme ce mama medicului vrea să îl îngroape creștinește. „Era depusă la o casă mortuară din Constanța, el a venit și a luat-o, ca hoții, a dus-o la București, să o incinereze. Am solicitat instanței de judecată să sisteze incinerarea, să putem să o îngropăm creștinește, așa cum și-ar fi dorit și ea. A cumpărat un loc de veci în Constanța, încă dinainte să se căsătorească”, spunea Mărioara Paizan, mama medicului, citată de Cuget Liber.

Mai mult, mama îndurerată face acuzații și cu privire la faptul că fiica ei ar fi suferit în căsnicie. „Nu am dovezi, dar mie mi-a spus fetița că mama ei a fost lovită. Nu știu ce se va întâmpla pe mai departe, nu vreau să aibă fetița de suferit”, a mai afirmat femeia.

Citeşte şi Noi detalii în cazul morţii doctoriţei de 38 de ani, din Constanţa. Ar fi decedat după o supradoză de analgezic

Prin urmare, mama doctoriței s-a adresat Judecătoriei Constanța solicitând anularea incinerării. „Am înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune, o ordonanță preşedinţială prin care solicităm sistarea incinerării și, de asemenea, o acțiune de fond prin care solicităm obligarea pârâtului la respectarea voinței defunctei, Loredana Chircu, în sensul de a fi înhumată creștinește”, a declarat avocata Georgeta Ibraimof. Pentru ca incinerarea să nu aibă loc înainte ca instanța să aibă ocazia să se pronunțe, Mărioara Paizan s-a deplasat joi, 29 aprilie, la crematoriul din București. „A trebuit să solicităm prezența Poliției, căci inițial nu voiau să oprească incinerarea. Într-un final, au venit polițiștii și le-au spus că, fiind un proces, se sistează până se pronunță instanța de judecată. Nu înțeleg de ce face el toate lucrurile acestea. Le-am spus și celor de la crematoriu, îi dau eu banii înapoi, pentru că e plătită deja incinerarea, doar să ne lase să o înmormântăm creștinește”, a mai afirmat femeia.

La rândul său, Alexandru Chircu a afirmat, în spațiul public, faptul că a fost dorința soției sale să fie incinerată, în eventualitatea decesului.

Citeşte şi Cine este doctoriţa găsită moartă în camera de gardă de Florii. Avea doar 38 de ani