Cine este doctoriţa găsită moartă în camera de gardă de Florii. Avea doar 38 de ani

O doctoriță în vârstă de 38 de ani, medic la un spital privat din Constanţa, a murit, în duminica Floriilor. A fost găsit inconştientă chiar în camera de gardă. Echipele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

25 apr. 2021, 15:41
Cine este doctoriţa găsită moartă în camera de gardă de Florii. Avea doar 38 de ani

Doctoriţa găsită moartă în camera de gardă a unui spital privat din Constanţa este Loredana Chircu. Femeia avea 38 de ani şi lucra ca medic specialist pe Medicină Internă.

„Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultații. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe!”, a transmis echipa Spitalului Heka din Constanţa.

Doctoriţa găsită moartă în camera de gardă era căsătorită și avea un copil.

Un reprezentat al ISU Dobrogea a declarat presei că „în jurul orei 11, am fost solicitați să intervenim prin apel unic la 112, la o persoană de sex feminin, găsită căzută într-o cameră, la un spital privat. La fața locului a fost alertat echipajul de terapie intensivă mobilă. Colegii ajunși acolo au constat, din păcate, decesul persoanei de sex feminin”.

Cine este doctoriţa găsită moartă în camera de gardă de Florii. Avea doar 38 de ani

La rândul lor, politiştii au transmis că pe corpul femeii nu au fost constatate urme vizibile de violență. Trupul doctoriţiei a fost transportată la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Potrivit România TV, lângă cadavru ar fi fost găsită şi o seringă cu care şi-ar fi injectat un cocktail de medicamente.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Noul protocol de tratament pentru pacienţii COVID, explicat de medicul Virgil Musta. De ce nu se recomandă Ivermectina