Cazul „Mădălina Manole” a fost redeschis. Tatăl artistei are un avocat surpriză

Când nimeni nu se mai aştepta, dosarul Mădălinei Manole a fost redeschis. Iar avocata familiei Manole este nimeni alta decât avocata Elodiei, scrie Ring.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 06:15
Cazul „Mădălina Manole” a fost redeschis. Tatăl artistei are un avocat surpriză

După ce a renunţat la serviciile avocatului Bărbuceanu, tatăl Mădălinei Manole a angajat-o, în taină, pe apărătoarea din Braşov Crina Radu, cunoscută ca avocata Elodiei. Ion Manole speră astfel ca adevărul despre moartea Mădălinei să iasă la iveală.

„Aşa cum am mai spus şi am mai jurat pe mormântul fetei mele, eu nu mă voi opri şi nu voi avea linişte până când nu va ieşi la suprafaţă adevărul gol-goluţ despre moartea Mădălinei Manole. Trebuie să mă consult şi cu doamna avocat pentru că intenţia mea şi a familiei noastre este să deschidem o acţiune în care dorim să facem acuzaţia de crimă cu premeditare”, a declarat pentru Ring Ion Manole.

Tatăl Madalinei Manole a mai adăugat că intenţionează să deschidă o acţiune în care acuzaţia să fie de crimă cu premeditare. Avocata a trimis deja prin fax o plângere împotriva rezoluţiei de neîncepere a urmăririi penale.