Cazul Ogică în Italia: Loz câștigător în valoare de 500.000 de euro, furat de angajatul care trebuia să îl valideze

Situație incredibilă în Italia: hoțul lozului a fost arestat de poliţia de frontieră pe aeroportul din Roma, în posesia unui bilet de avion cu destinaţia Insulele Canare.

06 sept. 2021, 18:19
Cazul Ogică în Italia: Loz câștigător în valoare de 500.000 de euro, furat de angajatul care trebuia să îl valideze

Cazul Ogică în Italia: Proprietarul unei tutungerii din Italia a fost arestat pe aeroportul Roma Fiumicino în timp ce era pe punctul de a se îmbarca într-un avion cu destinaţia Spania, după ce i-a furat unei cliente un loz răzuibil câştigător în valoare de 500.000 de euro, a anunţat luni poliţia, relatează AFP.

Bărbatul a ţinut prima pagină a ziarelor din Italia timp de mai multe zile după ce joia trecută a fugit cu preţiosul tichet care îi aparţinea unei doamne în vârstă de 70 de ani, venite la tutungeria acestuia din Napoli pentru a-i confirma câştigul.

Cazul Ogică în Italia: Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers în oraşul Latina, situat între Napoli şi Roma, pentru a depune lozul câştigător într-o bancă şi pentru a-l putea încasa ulterior când lucrurile s-ar fi calmat.

El a fost arestat de poliţia de frontieră pe aeroportul din Roma, în posesia unui bilet de avion cu destinaţia Insulele Canare. El a încercat apoi să întoarcă situaţia în favoarea sa, spunând că vrea să depună o plângere împotriva unei femei care îl acuză că a furat lozul răzuibil, se arată într-un comunicat.

Rezultate LOTO 5 septembrie 2021. Report record la Joker la categoria I de peste 6 milioane de euro
Parchetul a deschis însă o anchetă pentru furt calificat, în timp ce permisul său pentru deţinerea unei tutungerii a fost suspendat. Justiţia a dispus, de asemenea, confiscarea lozului.

Stelian Ogică a devenit cunoscut în 2001, atunci când a susținut  că a rămas fără biletul câștigător la loto. Giurgiuveanul făcea turul televiziunilor cu o poveste ce părea desprinsă din film. El afirma că avusese „marele bilet” la extragerea 6/49 din 21 ianuarie.

Premiul la acea vreme era de 1 milion de dolari și un apartament de 3 camere în București. Dar, Ogică spunea că a fost atacat și deposedat de valorosul bilet. El era un împătimit jucător al Loteriei Române și de-a lungul timpului a câștigat diverse sume de bani. Niciuna nu s-a apropiat însă de 1 milion de dolari.

Extrageri LOTO, duminică 29 august 2021: Report record la Joker. Numerele la Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Noroc

Loteria Română: Report-record de peste 6 milioane de euro la Joker

Un report-record în valoare de peste 29,78 milioane de lei (peste 6 milioane de euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, în cadrul tragerilor loto de joi, informează Loteria Română într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

La Loto 6/49, reportul la categoria I este de peste 2,77 milioane de lei (peste 562.000 de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 2,15 milioane lei (peste 436.000 de euro).

La categoria a II-a a jocului Joker se înregistrează un report în valoare de peste 736.700 de lei (peste 149.000 de euro).

La Noroc Plus este în joc, la categoria I, un report de aproximativ 631.000 de lei (aproximativ 127.700 de euro), iar la Loto 5/40 se înregistrează, la categoria I, un report în valoare de peste 296.600 de lei (peste 60.000 de euro).

La categoria I a jocului Super Noroc este în joc un report în valoare de peste 199.400 de lei (peste 40.300 de euro), iar la categoria a II-a reportul este de peste 3.600 de lei.

Noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc au loc joi.

La tragerile loto de duminică, Loteria Română a acordat peste 28.700 de câştiguri în valoare totală de peste 2,12 milioane de lei.

Atunci s-a câştigat premiul de categoria N-3 în valoare de 235.637,58 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Constanţa şi a fost completat cu două variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc.

De asemenea, la tragerea Joker de duminică, la categoria a III-a, s-au înregistrat patru câştiguri a câte 75.717,56 lei. Un bilet fost jucat la o agenţie din Drobeta-Turnu Severin şi a fost completat cu două variante simple la Joker.

Al doilea bilet a fost jucat la o agenţie din Ploieşti şi a fost completat cu două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus.

Al treilea bilet a fost jucat la o agenţie din Măcin şi a fost completat cu 140 de variante la Joker şi 8 variante la Noroc Plus. Pe lângă premiul de categoria a III-a, câştigătorul a obţinut încă un câştig de categoria a III-a, 38 de câştiguri de categoria a IV-a, 4 câştiguri de categoria a V-a şi 76 de câştiguri de categoria a VI-a, în total 181.049,86 lei. AGERPRES/(AS – autor: George Coman, editor: Nicoleta Gherasi, editor online: Gabriela Badea)