Autorităţile au fost şocate. Cazul NEVEROSIMIL al unui CONDAMNAT la MOARTE prin SPÂNZURARE

Un cunoscut traficant de droguri din Iran a fost condamnat la moarte prin spânzurare şi a stat în ştreang timp de 12 minute, ulterior fiind declarat mort. Cu toate acestea, a doua zi, atunci când familia a venit să ridice cadavrul din morga închisorii, a descoperit cu bucurie că acesta respiră.

16 oct. 2013, 07:54
Autorităţile au fost şocate. Cazul NEVEROSIMIL al unui CONDAMNAT la MOARTE prin SPÂNZURARE

Alireza M, un bărbat de 37 de ani din Iran a fost condamnat la moarte prin spânzurare, fiind acuzat de trafic de droguri, dar autorităţile au rămas şocate atunci când au descoperit că la o zi după execuţie, inculpatul aflat în morga închisorii respira, cu toate că a fost spînzurat pentru 12 minute, potrivit Mirror

Citeşte şi SPION pe vremea lui Ceauşescu. Povestea singurului român care încă este condamnat la MOARTE

Familia a venit să ridice corpul de la morgă, acesta urmând să fie îngropat peste câteva zile, dar cele două fiice ale sale au realizat că este viu şi respiră. Ulterior, tânărul a fost internat într-un spital din apropierea închisorii sub pază armată. Cu toate acestea, imediat ce se va însănătoşi, Alireza urmează să fie spânzurat pentru a doua oară.

Citeşte şi În statul american Texas a avut loc execuţia cu numărul 500 după reintroducerea pedepsei capitale

Iranul se află pe locul doi privind numărul execuţiilor, doar anul acesta fiind ucişi 560 de oameni, inclusiv 200 de la intrarea în funcţie a preşedintelul „moderat” Hassan Rouhani începând cu luna iunie. Printre crimele pedepsite cu moarte se numărăr furtul şi „comportamentul neislamic”. Inedit este faptul că doar China este ţara cu mai multe execuţii decât Iranul.