Cazul violatorilor a împărţit familiile: „Sunt şocată, refuz să mai fiu soră cu un aşa animal înapoiat”

Cazul violatorilor de la Vaslui a împărţit localitatea Văleni în două. Rudele agresorilor i-au susţinut pe toate căile, în timp ce mulţi săteni au cerut pedepse cu închisoarea pentru cei şapte.

17 aug. 2015, 06:30
Cazul violatorilor a împărţit familiile: „Sunt şocată, refuz să mai fiu soră cu un aşa animal înapoiat”

Romina M, o tânără din Văleni, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai aprigi sustinători ai celor sapte violatori. Fata sustinea că victima violatorilor este vinovată, că ea este cea care i-a provocat. Se pare că Romina ar avea o dispută personală cu victima violatorilor si a dorit răzbunare. Tot ea ar fi cea care a creat o discutie falsă pe telefonul mobil în care încerca că demonstreze că nu a fost vorba de un viol si o pagină pe Facebook în care a urmărit acelasi lucru.

ZI DECISIVĂ în cel mai mediatizat proces al anului:Astăzi se dă sentinţa pentru cei ŞAPTE VIOLATORI din Vaslui

Ca reactie la spectacolul dat de Romina, sora acesteia, Alina Moldoveanu, a postat, pe retelele de socializare un mesaj în care îsi cerea iertare pentru ceea ce a spus sora ei, scrie Vremea Nouă: „Pentru prima dată în viata mea mi-e rusine de sângele meu. Cer eu iertare la această fată nevinovată pentru tot ce a spus Romina despre ea. Oameni buni, eu sunt socată, refuz să mai fiu soră cu un asa animal înapoiat, realizez că este un caz pierdut. Nu pot să-mi dau seama cine o influentează si cine o pune să spună asemenea lucruri. Până acum o lună a stat la mine în casă, în Italia, timp de doi ani. S-a întors acasă si stie ea ce s-a întâmplat…era la 200 de km când săraca Raluca a fost nenorocită. Nici nu stiu cum să reactionez, ce să fac. Sunt socată de ce a putut Romina să spună”.

Si nu numai Romina M a făcut circ, în fata Judecătoriei Vaslui. Rudele si prietenii violatorilor au făcut scandal si s-au certat cu pensionarele. Au vociferat si au cerut jurnalistilor prezenti să nu mai asculte părerea celor care îi huleau pe violatori si care cereau pedepse cu închisoare pe viată sau castrarea acestora.