Suspiciune de TBC într-o creşă din Capitală. Reprezentanţii instituţiei, reacţie halucinantă: Nu e ceva nemaipomenit

Alertă maximă printre părinţii din Bucureşti. O îngrijitoare şi doi copii dintr-o creșă de stat din sectorul 1 ar fi fost depistaţi cu TBC. Reprezentanţii instituţiei spun însă că nu este nimic confirmat ceva nemaipomenit şi că nu au de ce să închidă creşa atât timp cât nu este nimic oficial.

15 apr. 2016, 06:54
Suspiciune de TBC într-o creşă din Capitală. Reprezentanţii instituţiei, reacţie halucinantă: Nu e ceva nemaipomenit

La creşa Vrancei din sectorul 1 au fost descoperite trei cazuri de TBC la o îngrijitoare şi doi copilaşi. Mai mulţi părinţi au scris pe paginile lor de Facebook că la grădiniţa în care îşi duc copiii li s-a cerut acordul pentru ca micuţii să fie testaţi.

Panica este cu atât mai mare cu cât unii spun că au văzut afişul cu testarea de o săptămână, dar nu au dat importanţă pentru că nu au fost anunţaţi oficial până acum. De-abia săptămâna viitoare se vor face testele și la ceilalți copii. Creşa încă nu este închisă. Contactaţi de RomaniaTV.net reprezentanţii creşei spun că nu este nimic oficial şi nu au niciun motiv să închidă instituţia.

„Oficial nu este nimic, niciun diagnostic, nicio hârtie. Creşa este deschisă. Este bine să nu se ia atitudine eronată atâta vreme cât nu este nimic oficial. Pericol există şi în mijloacele de transport în comun, în mall-uri şi peste tot. Nu trebuie să facem o chestie nemaipomenită din asta”, a spus o angajată a creşei care însă a refuzat să se prezinte.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 1 nu a putut fi contactată.


loading...
Partenerii noștri