Cea mai tânără bunică din lume e româncă şi are 23 de ani

O româncă în vârstă de 23 de ani a devenit cea mai tânără bunică din lume, după ce fiica ei în vârstă de doar 11 ani a născut.

07 mart. 2021, 23:42
Cea mai tânără bunică din lume e româncă şi are 23 de ani
Cea mai tânără bunică din lume e româncă şi are 23 de ani

Cea mai tânără bunică din lume e româncă. Rifca Stănescua este din judeţul Vaslui şi la doar 23 de ani a devenit cea mai tânără bunică din lume, doborând recordul deţinut până acum de o britanică în vârstă de 26 de ani.

Cea mai tânără bunică din lume e româncă. Povestea fetei de 23 de ani

Rifca Stănescua a născut la vârsta de 12 ani. Şi-a dorit ca fiica ei să nu aibă aceeaşi soartă ca ea. Se pare că dorinţa sa nu s-a îndeplinit, iar fata ei în vârstă de doar 11 ani a făcut-o deja bunică. Astfel, Rifca a doborât recordul deţinut până acum de o britanică în vârstă de 26 de ani, potrivit Adevărul.ro. 

Citeşte şi Fotografia care face înconjurul lumii! Cum arată acum cei opt fraţi celebri care s-au născut în acelaşi timp – FOTO

De asemenea, mama Rifcăi a devenit cea mai tânără străbunică din lume la doar 40 de ani..

În cadrul comunităţii în care trăieşte Rifca, fetele se mărită foarte devreme, chiar ea căsătorindu-se la 11 ani, cu Ionel Stănescu, care avea 13 ani.

Familia Rifcăi a ajuns în  presa internaţională.

El este cel mai tânăr tată din lume. A devenit părinte la doar 9 ani

Pe Internet, mulți oameni caută „cel mai tânăr tată din Cartea Recordurilor din World Guinnes”. Pe site-ul lor oficial care împărtășește toate cele mai cunoscute înregistrări nu are nicio informație cu privire la un astfel de titlu.

Pe Wiki însă veți afla că unul dintre tații cunoscuți are 11 ani este din Noua Zeelandă. A devenit părinte împreună cu o femeie care avea 36 de ani, acum 7 ani. Dar acest tânăr de 11 ani nu este record.

Citeşte şi „Cel mai gras copil din lume”, consemnat de Cartea Recordurilor, a murit la 21 de ani. La vârsta de 6 ani el cântărea deja 90 kg

După cum remarcă discoversoon.com și alte surse, cel mai tânăr tată din lume a avut vreodată 9 ani. Numele lui nu este cunoscut, dar povestea spune că a devenit tătic în 1910, potrivit Playtech.ro.

Mama copilului său era și mai tânără. Avea doar 8 ani pe atunci. Amândoi locuiau în China. Istoria tace dacă acești doi părinți sunt încă în viață sau nu, dar se credea că au avut patru copii în viața de familie care a început prea devreme. În China acelor ani această situație nu era deloc ciudată, fiind o adevărată practică.