Ce a aflat fiica lui Teo Trandafir, chiar de ziua ei de naștere

Maia Trandafir, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit în luna mai vârsta de 16 ani. Celebrea prezentatoare a adaptat-o pe Maia încă de când aceasta era un bebeluș și a crescut-o ca pe propriul copil.

20 nov. 2020, 12:34
Ce a aflat fiica lui Teo Trandafir, chiar de ziua ei de naștere

Ce a aflat fiica lui Teo Trandafir. Maia și mama sa au o relație extrem de apropiată, cele două declarându-se cele mai bune prietene, înainte de relația mamă fiica, conform HUFF.RO.

Pe 9 mai aceasta a împlinit vârsta de 16 ani, iar din copilul mic s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Teo Trandafir i-a oferit acesteia o educație foarte bună și a crescut-o în așa fel încât să nu cadă pradă banilor.

Citește și: Teo Trandafir împlineşte astăzi, 2 iunie, 52 de ani: „De la o vârstă încolo, ziua de naştere nu mai este cine ştie ce amuzament”

Prezentatoarea TV a învățat-o să-și câștige singură notorietatea și să învețe să fie o femeie responsabilă în viitor. Deși poate mulți cred că Maia este un copil răsfațat care are acces la orice își dorește, Teo a adoptat să-i ofere o educație „normală” și să nu o lase să cadă pradă banilor și faimei de care beneficiază și ea datorită notorietății mamei sale.

Ce a aflat fiica lui Teo Trandafir. Prezentatoare TV i-a explicat de mică acesteia o poveste potrivită pentru vârsta ei în ceea ce privește faptul că nu este mama sa biologică. Aceasta o cataloghează ca  „un dar pe care Dumnezeu i l-a oferit lui Teo”.

Pe măsură ce Maia a crescut a înțeles ce înseamnă să fii un copil adoptat și nu s-a lasat afectată de articolele care o catalogau ca fiica adoptată a prezentatoarei TV. Maia o consideră pe Teo Trandafir mama ei și se bucură enorm de toată iubirea pe care aceasta i-o oferă.

“Noi avem o regulă nescrisă: niciodată eu nu îi spun ei „Nu ai voie” şi niciodată ea mie „Nu vreau”. Ne-am crescut şi ne-am educat una pe cealaltă, în aşa fel încât să ştim să ne punem problema”,  a mărturisit  prezentatoarea TV Teo Trandafir într-un interviu pentru Libertatea.